Originele vervangers van het kerstpakket

Lifestyle door Juliët

We kennen allemaal wel het kerstpakket: vaak een doos gevuld met allemaal lekkers. Hartstikke leuk, maar wat dacht je van wat nieuws? Zoals: naar een kerstmarkt gaan of een zelfgemaakt kerstcadeau krijgen. Wij hebben deze originele vervangers op een rijtje gezet.
 

Het uitpakken van een kerstpakket blijft natuurlijk hartstikke leuk. Maar uiteindelijk belandt een groot deel in de prullenbak. En dat is zonde natuurlijk. Met de volgende alternatieven is dit probleem de wereld uitgeholpen.

Originele vervangers van het kerstpakket

1. Kerstmarkt

Huh, een kerstmarkt? Ja! En niet zomaar eentje. Bij deze kerstmarkt is het idee dat je van je werkgever toegang krijgt tot deze markt. Bij het inleveren van een bewijs krijg je een aantal munten mee. Deze munten hebben een bepaalde waarde en die kun je inleveren bij de kraampjes. Er staan namelijk verschillende kraampjes van lokale winkels, bijvoorbeeld uit je dorp of stad. Deze verkopen producten of cadeaubonnen vanuit de winkel en jij kan in ruil met je munten daar iets van kopen. Hoe leuk! Het is ook nog eens hartstikke gezellig, want je ziet je andere collega’s en het is een hele beleving door de kerstachtige sfeer. En niet te vergeten, er zijn ook hapjes en drankjes aanwezig. Word jij al enthousiast?
 

2. Cadeaubon

Een cadeaubon is een stuk kleiner dan een kerstpakket en daarom ook nog eens makkelijk te verzenden. Met de cadeaubon heb jij volledig de keuze om zelf wat uit te zoeken. Er belandt geen deel meer in de prullenbak. Het handige aan de cadeaubon is dat er al een vaste waarde opstaat en je met de bijbehorende code toegang krijgt tot een speciale website. Deze site staat vol met producten of andere bonnen. Misschien wil je wel nieuwe handschoenen, een blender of een heerlijk pakket van Rituals. Het kan allemaal. Met één druk op knop is jouw cadeau besteld en in een paar dagen bezorgd!
 

3. Custom made kerstcadeau

Dit is een echt out of the box cadeau en daarom misschien wel extra leuk. Het is een keer wat anders dan het vaste kerstpakket dat je krijgt van je werkgever. Vooral een origineel idee om dit in een kleinschalig bedrijf te geven aan je werknemers. Zo laat je zien dat je echt een persoonlijk cadeau maakt, die bij diegene past. Denk aan een custom made tas met extra leuke inhoud. Dit kan bijvoorbeeld een Rituals pakket zijn voor vrouwen of een bierpakket voor mannen. Van alles is eigenlijk mogelijk. Je test gelijk hoe goed jij je werknemers stuk voor stuk kent.

 

via GIPHY