5x inspiratie: neonverlichting voor in huis

Wonen door Mozhda

Trend alert: felgekleurde lampen! Het brengt een moderne sfeer in je huis. Gen Z is al gek op neonverlichting in de slaapkamer. In principe kun je de verlichting overal in je huis plaatsen. Wij vertellen je hoe en waar.

1. Neon in je slaapkamer

Neon in je slaapkamer? Of je kiest ervoor om je hele slaapkamer te verlichten, of je gaat voor een klein, maar opvallend neonlampje boven je bed. Dit kan in elke vorm zijn: planeten, hartjes, sterren of teksten. Jij bepaalt het!

2. Neon in je woonkamer

Zoals het onderstaande neonlicht aangeeft brengen deze lichten good vibes in je woonkamer. Het is simpel, maar springt alsnog in het oog. Tip: op veel websites kun je voor gepersonaliseerde neonlichten gaan en kun jij dus de maat van de lamp bepalen!

3. Neon in je keuken

Wat mist een simpele en ‘lege’ keuken? Neonverlichting, natuurlijk! En het hoeft allemaal niet zo fel. Een zachte kleur kan al veel verandering brengen in je interieur.

4. Neon onder de trap

Door neonverlichting onder de traptreden te plaatsen creëer je moody sfeer in je huis.

5. Neon voor de spiegel

De neonverlichting tovert een saaie spiegel om naar een levendig object. Je kunt de neonverlichting zowel op als achter de spiegel plaatsen. Leuk voorl de spiegel in je slaapkamer, maar ook voor de spiegel in de slaapkamer van je kids.