Deze kleur kerstballen past bij jouw interieur

Wonen door Chloe

Stiekem fantaseren we al over hoe we ons huis dit jaar gaan versieren voor de kerstdagen. De kerstboom is hier natuurlijk het belangrijkste onderdeel van. Ben jij dit jaar wel eens toe aan een nieuwe kleur kerstballen? Deze kleur matcht het beste bij jouw interieur.

Begin bij je interieur

We beginnen natuurlijk met het kijken naar welke kleuren je al in je interieur hebt. Dit gaat niet zo zeer over kleuren als groen of wit, maar eerder om de tint. Heb je bijvoorbeeld veel warme kleuren in huis of juist meer koele kleuren?

Natuurlijk en clean

Heb jij een rustig interieur met veel licht en natuurlijke kleuren? Dan is een kerstboom met klassiek rode ballen waarschijnlijk niet helemaal een match. In dat geval kan je kiezen voor ballen met een bruintint als basis. Je kan het wat speelser maken door te kiezen voor wat bijzondere kersthangers in plaats van alleen maar de standaard kerstballen.

Warm interieur

Heb jij veel warme tinten in huis ne hou je ervan dat alles lekker knus is? Dan is goud voor jou the way to go. Hier kan je enorm veel andere mooie kleuren mee combineren. Denk aan donkergroen, roségoud, bordeaux en aubergine. Dat zorgt gegarandeerd voor een gezellig kerstgevoel.

Koel interieur

Heb jij meer koele kleuren in huis? Dan kan je het beste zilver als basis kiezen. Zilver is heel mooi te combineren met wit en blauw. Ga voor lichtblauw of ijsblauw als je alles heel luchtig en rustig wilt houden en ga voor donkerblauw als je toch een iets knusser gevoel wilt hebben. Donkerblauw zorgt ook voor meer contrast en diepte in de kerstboom.