Wenkbrauwen laten groeien: zo lang duurt het + 3 tips

Beauty & Mode door Zora

Ben je niet blij met de shape van jouw wenkbrauwen of was je te fanatiek met het plukken van jouw wenkbrauwhaartjes? Dan kun je het beste wachten totdat de haartjes volledig zijn teruggegroeid. Wij vertellen je hoe lang het duurt en we delen een aantal tips met je!

Hoe lang duurt het voordat wenkbrauwen volledig terug zijn gegroeid?

Het duurt ongeveer één maand voordat de haartjes van jouw wenkbrauwen volledig terug zijn gegroeid. De methode die jij hebt gebruikt om jouw wenkbrauw haartjes in eerste instantie te verwijderen, heeft invloed op hoe lang het duurt. Heb jij een elektrisch scheerapparaat gebruikt? Dan duurt het ongeveer ander halve maand. Heb je in plaats daarvan wenkbrauwhaartjes verwijderd met een pincet of door te harsen? Dan kan het tot twee maanden duren.

Natuurlijke methodes om wenkbrauwen sneller te laten groeien

Vaseline

Vaseline is super hydraterend en dit zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen sneller gaan groeien. Breng dagelijks vaseline aan op je wenkbrauwen voor dat je gaat slapen en verwijder het met lauw water de volgende ochtend.

Wonderolie

Wonderolie bevat essentiële vitamines om haar sterk en gezond te laten groeien. Het hydrateert, herstelt en stimuleert de bloedsomloop zodat haargroei kan optreden. Breng een paar druppeltjes aan op je wenkbrauwhaartjes met behulp van een wattenstaafje.

Amandelolie

Amandelolie heeft een hoog gehalte Omega 3 vetzuren die essentieel zijn voor de regeneratie van huid, haar en nagels. Gebruik een wattenstaafje of wenkbrauwborsteltje om een paar druppeltjes aan te brengen.