Dit zijn de meest originele Halloween snacks

Food door Chloe

Nog even geduld en dan het is alweer 31 oktober, oftewel: Halloween. Een feest dat ook in Nederland steeds populairder wordt. En om Halloween goed te vieren heb je natuurlijk ook bijpassende snacks nodig. Weet jij nog niet wat je wilt maken dit jaar? Dan zijn deze originele Halloween snacks de ideale uitkomst.

Aardbeien spookjes

Voor aardbeien met chocola kun je ons altijd wakker maken. Dat maakt ze dan ook perfect als lekkere snack op bijzondere gelegenheden. Deze aardbeien spookjes zijn daarom de perfecte snack voor Halloween. Het enige dat je nodig hebt zijn witte en pure chocolade en aardbeien.

Een broodje vinger

Een broodje hotdog doet het altijd goed. Daarnaast zijn ze ook nog eens supermakkelijk te maken. Alleen even opwarmen in een pannetje en je bent klaar. En door er wat kleine sneetjes in te maken zijn het net vingers. Spooky toch?

Gevulde pompoen

Gevulde paprika’s zijn het ideale recept voor de herfst. Vul ze met gehakt, groenten of iets anders waar je van houdt en je hebt een heerlijk gerecht. Kies voor een oranje paprika en snijd er een Halloween gezichtje uit. Zo is het net een mini pompoen.

Gezonde borrelplank

Al die snacks zijn natuurlijk heerlijk, maar niet echt gezond. Maar wist je dat je van fruit ook genoeg leuke Halloween snacks kunt maken? Maak pompoenen van mandarijnen of een bezemsteel van kaas en zoute sticks.

Vleermuizen eitjes

Ook gevulde eitjes zijn bij bijna iedereen wel geliefd. Ze zijn makkelijk zelf te maken en met de toevoeging van wat vleermuizen vleugeltjes, gemaakt van paprika, de ideale snack voor Halloween. 

Oogbal rolletjes

Deze simpele snack ziet er niet alleen creepy uit, maar is ook nog eens hartstikke lekker. Vul een stuk mozzarella met een olijf gevuld met rode peper en wikkel er een stuk parmaham omheen. Zo heb je in no time een heerlijke Halloween snack.