De leukste herfststukjes voor op tafel

Wonen door Chloe

Niets is gezelliger dit seizoen dan een leuk herfststukje op tafel. Dit zorgt meteen voor het ultieme herfstgevoel in je woon- of eetkamer. Het leuke is natuurlijk dat je deze helemaal zelf kunt samenstellen. Zo past hij helemaal bij jouw interieur en maak je het binnen extra gezellig tijdens deze grauwe maanden.

Voor de lange tafel

Heb jij thuis een lange eettafel staan? Dan is een klassiek rond herfststuk misschien net te klein. Een langwerpig herfststuk staat dan veel mooier. Je kan dit bijvoorbeeld makkelijk maken van een boomstam.

De hoogte in

Wil je een wat hoger kersstuk op tafel? Zet dan een grote vaas neer en vul deze met herfstitems. Denk aan pompoenen, dennenappels en mooie bladeren. Lekker simpel en hartstikke gezellig.

Pompoenschaaltje

Pompoenen on huis geven een fantastische sfeer. Je hebt ze in zo veel verschillende kleuren en maten waardoor je een heel divers herfststuk kan maken. Ga op zoek naar een toffe schaal, doe er wat pompoenen in samen met wat andere herfst items en je bent klaar.

Herfststuk in een wijnglas

Ook van een wijnglas kan je een heel leuk herfststuk maken. Vul hem bijvoorbeeld met mos en wat kleinere items en versier ook de voet mooi.

Pompoen krans

Zoals we al zeiden is een pompoen ideaal om de herfst vibes naar binnen te halen. Een pompoen is perfect om te gebruiken als middelpunt van een mooie herfstkrans. Deze maak je om de pompoen heen en zorgt voor een te gek resultaat.

Kleurrijk herfststuk

Wil jij het net even anders? Geef er dan een leuke twist aan door een pompoen een kleurtje te geven en te vullen met andere kleurrijke items. Eén ding is zeker: dit stuk valt lekker op.