4x de grootste kersttrends voor 2022

Wonen door Chloe

Beginnen de kerstkriebels bij jou al langzaam op te komen? Bij ons in ieder geval wel. We kunnen dan ook niet wachten tot het zo ver is. We moeten nog even geduld hebben, maar gelukkig kunnen we al genieten van wat voorpret. Wat worden de trends dit jaar bijvoorbeeld? Wij zette alle kersttrends voor 2022 op een rijtje.

Klassieke kerst

Het nummer ‘So this is Christmas’ kennen we natuurlijk allemaal wel. Maar wist je dat dit ook een klassiek Engels kerstthema is dat dit jaar weer helemaal terugkomt? Als er twee kleuren zijn die ons aan kerst doen denken zijn het wel goud en rood. Naast dat de klassieke kerstkleuren dus terugkomen in het thema, is er ook veel aandacht voor reizen. Denk aan gezellige kersttreintjes of kersthangers in de vorm van een luchtballon.

Rustige winter

Nou snappen dat het bovengenoemde thema niet voor iedereen een daverend succes is. Je moet er wel van houden natuurlijk. Hou jij het liever wat rustiger? Dan is deze trend helemaal wat voor jou. Hierbij worden rustgevende, maar winterse kleuren gebruikt. Mosgroen en koele blauwe tinten komen in deze trend extra veel naar voren.

Pink, pink, pink

Als roze jouw favoriete kleur is heb jij dit jaar extra veel geluk. Deze kersttrend staat namelijk helemaal in het teken van roze. Deze trend is geïnspireerd op de populaire Britse serie Bridgerton en zorgt voor een romantische sfeer in huis.

Neutrale tinten

Deze trend is natuurlijk sowieso al jaren populair als het gaat om interieur, dus het is niet gek dat we hem ook in de kersttrends voorbij zien komen dit jaar. Deze bevat veel neutrale kleuren zoals toffee en wolwit. Het leuke aan deze trend is dat het met zowel goud en zilver te combineren valt. Daarom is het dus makkelijk te combineren in ieder interieur.