De leukste winterdecoratie gemaakt van dennenappels

Wonen door Chloe

Winter is coming. Hoewel de herfst pas net begonnen is, kan de winterdecoratie alvast uit de kast worden getrokken. Ondertussen vallen de dennenappels al van de bomen af en kan je dus ook vast beginnen aan het maken van je eigen winterknutsels. Benieuwd wat je allemaal kan maken met dennenappels? Wij hebben een volle dosis inspiratie.

Kaarsenhouder

Als er iets is waar we een warm en winters gevoel van krijgen dan zijn het wel kaarsjes. En laten dennenappels nou perfect zijn om als kaarsenhouder te gebruiken.

Deurstrik

Een gezellige strik bij de voordeur zorgt voor een warm entree. En laat dit met een paar dennenappels nou hartstikke leuk in elkaar te zetten zijn. Je hebt alleen een mooi lint, wat ijzerdraad en natuurlijk een paar dennenappels nodig.

Kerstboompjes

Heb je geen ruimte voor een echte kerstboom of wil je gewoon meerdere kerstbomen in huis? Spuit dan een paar dennenappels groen. Even in een potje doen, piek erop en je hebt een super schattige kerstboom.

Dennentak

De dennenboom schreeuwt natuurlijk winter. En hoe leuk is het dan om je huis wat kleur te geven met een mooie tak? Om het helemaal af te maken kan je er wat mooie dennenappels aanhangen en je hebt een prachtig decoratiestuk.

Deurkrans

Een deurkrans zorgt voor een warm welkom bij de deur. Dennenappels zijn hier de ideale basis voor en hij kan opgeleukt worden met andere winterse items naar jouw wens.

Schaal met dennenappels

Dit item is misschien wel het makkelijkst om te maken. Pak een grote schaal en doe hier wat dennenappels in. Wat gezellige lampjes er doorheen en je hebt een super leuk tafelstuk.

Wintertak

Wil je iets gezelligs aan de muur hangen? Dan is dit een simpele maar leuke oplossing. Zorg voor een tak en wat touw en hang hiermee de dennenappels op aan de tak. Ook kan je nog andere leuke items ophangen die zorgen voor een sfeer die helemaal past bij jouw huis.