5 manieren om jouw vazen te stylen

Wonen door Zora

Vazen zijn anno 2022 een van de populairste decoratieve elementen. Je kunt ze vinden in allerlei prijsklassen, vormen, kleuren en stijlen. Er is voor ieder wat wils. Ze fleuren jouw stulpje op, met en zonder bloemen! Hoe jij vazen het beste kan stylen leggen wij aan je uit.

1. Statement vazen

Statement vazen zijn perfect voor op salontafels of in eetkamers. Ze mogen groot zijn en lekker opvallen, je hebt maar één exemplaar nodig voor een stijlvol effect.

 
Meer op Instagram

2. Oneven aantallen

Oneven getallen werken het beste volgens de experts in de interieurwereld. Wanneer je vazen wilt stylen, kun je dus het beste gaan voor eentje, drie, vijf, enz. Daarnaast zijn vazen decoratie op zichzelf, in andere woorden: zonder bloemen ziet het er ook fantastisch uit.

Meer op Instagram

3. Verschillende kleuren, vormen en groottes

Speel tijdens het stylen van jouw vazen met verschillende vormen, groottes en kleuren. Kies exemplaren uit die anders zijn, maar toch een geheel vormen voor een interessant visueel effect. Bijzettafels of kastjes zijn de perfecte plek voor een toffe samenstelling van vazen.

Meer op Instagram

4. Combineer met andere decoratieve elementen

Om jouw vazen een leuke set-up te geven kun je het combineren met andere decoratieve elementen. Denk aan kandelaren, kunst en ornamenten.

Meer op Instagram

5. Minivaas op nachtkastje

Ook een fantastische plek om een vaas neer te zetten, is op jouw nachtkastje. Bepaalde planten kunnen jouw nachtrust bevorderen en het zier er gezellig uit. Hoe leuk ziet een mini-exemplaar eruit?

Meer op Instagram