DIY: 3 x regenboog accessoires voor Pride 2022

Hobby door Zora

Pride Amsterdam is op 30 juli van start gegaan en vindt plaats tot 7 augustus dit jaar. Het is een van de leukste feestjes van het jaar én de kleurrijkste! Ben jij van plan om te gaan en ben je op zoek naar regenboog accessoires? Wij delen drie verschillende DIY's die jij eenvoudig zelf namaakt. Happy Pride!

1. Regenboog oorbellen

Hoe tof zijn deze regenboog oorbellen? Met behulp van een setje goedkope oorringen, kleurrijke naaigaren en lijm heb jij deze toffe Pride accessoires zo in elkaar geflanst. Zo ga je te werk:

  1. Begin aan de achterkant van de oorbel en maak een dubbele knoop om het gaar vast te maken.
  2. Voeg een beetje lijm toe met een borsteltje en draai het gaar rond de oorbel. Zorg dat je het gaar strak houdt.
  3. Om een nieuwe kleur toe te voegen, voeg je opnieuw lijm toe en zorg je ervoor dat de twee garen een stukje met elkaar overlappen.
  4. Wanneer de oorbel helemaal bedekt is, voeg je een beetje lijm toe aan het einde en wikkel je het laatste stukje gaar om de oorbel en knip je het overtollige stukje af.

2. Regenboog armbanden

Deze gevlochten kleurrijke armbanden zijn de perfecte DIY-accessoires om Pride te vieren en om daarna dagelijks te dragen. Voor deze regenboog armbanden heb je ook naaigaren in verschillende kleuren nodig en lijm. Daarnaast is een schaar en een veiligheidsspeld van belang. Deze DIY is een stukje moeilijker, maar de onderstaande tutorial helpt je stap voor stap op weg met behulp van handige afbeeldingen.

3. Regenboog veters

Met deze DIY tover jij je schoenen eenvoudig om in leuke Pride accessoires. Het enige wat je ervoor nodig hebt zijn een paar schoenen met veters en kleurrijke kralen. Haal de veters uit je schoenen, rijg de kralen en stop ze terug. Voilà!

Welke DIY Pride accessoire ga jij maken?