DIY bloempot: heel eenvoudig maar erg leuk om te maken

Life Hacks door Michelle

Omdat we graag de handen uit de mouwen steken, gaan we op zoek naar de leukste do-it-yourself projecten voor bij jou in huis. Vaak hoeven het niet hele grote projecten te zijn, maar kan een kleine bloempot binnen no-time al op tafel staan.

Do It Yourself Bloempot

Je vraagt je misschien wel af hoe je nou een bloempot met eigen handen kunt maken. Nou, om te beginnen hoef je het jezelf niet heel extreem moeilijk te maken. Een bloempot van glas, klei of cement, ja dat wordt al een stukje lastiger. Op Wordofdecor zagen wij een super leuk idee die wij graag met jullie willen delen.

Wat heb je nodig?

De producten die we nodig hebben zijn eigenlijk heel simpel te vinden. Om te beginnen heb je een aantal wasknijpers nodig. Basic houten wasknijpers worden hier gebruikt, maar natuurlijk kan je het invullen met allerlei andere kleuren, soorten en maten. Het tweede product is een conservenblik. Eigenlijk zijn dit de enige twee producten die je nodig hebt om dit leuke bloempotje te maken. Natuurlijk kan je hier je eigen draai aan geven, maar de basis staat.

Variatie

Ook is het leuk om je bloempotje in de avond om te toveren tot een leuk sfeerlichtje. Stop er en waxinelichtje in en tover je huis om in een heerlijke sfeer. Met een klein lichtje moet het helemaal goed komen. Wellicht wel verstandig om het waxinelichtje eerst nog een in glazen potje te doen, zodat het wordt afgeschermd van het hout. Good luck!