Een prachtige sjaal om zelf te haken. De dikke wol is te koop bij Stilling in Enkhuizen met patroon. Heb je begeleiding nodig bij het haken? Er is ook een workshop voor het haken van deze sjaal
BrancaBranca
1 100+
Iittala
Franse appeltaart: 200 gr meel, 60 gr suiker, snufje zout, 1 ei, 1 eigeel kneden. 100 gr boter erdoor kneden. 30 min in koelkast laten rusten. Appels in boter bakken. Deeg in bakvorm, gaatjes in bodem prikken. Appels er 30 gr suiker erop. 40-50 min op 200 graden bakken. 6 e.l. abrikozenjam met wat water verwarmen. 30 gr suiker en jam over de taart.
saskiaflamandsaskiaflamand
0 300+
Wauw, ik zie mezelf al zitten in deze schommelstoel. Mooi aangekleed met kussens en een plaid voor als het fris is.
anjaanja
0 60+
50 manieren om te besparen met azijn. Je kan azijn op talloze manieren gebruiken in huis, tuin en keuken. Zo kan je op milieuvriendelijke wijze een boel geld besparen.
KahviKahvi
3 1.3K+
Zo maak je dit rozenhart, benodigdheden: 1 dienblad in de vorm van een hart (dit is het kleinste formaat ik dacht €0,79) 3 zakjes met foamroosjes (9 in een zakje, €0,99 per zakje) 1 stuk oase (prijs weet ik niet, onder 1 € in ieder geval) Parelstekers (niet bij de action gekocht) Lint (gekocht bij action) Kant
MiRoNneMiRoNne
3 600+

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?