January sale
ACTION, IKEA OF KRINGLOOP SERVIESGOED EN GLASWERK DECOREREN!! Bak je eigen afbeeldingen en teksten op servies, bloempotten, tegels e.d. Ook leuk om zelf spreuktegeltjes en geboortetegeltjes te ontwerpen. U heeft buiten de bake on decals verder niets nodig, (geen extra magic coating, sealapparaat, lakken of andere ingewikkelde dingen) alleen een laserprinter, heeft u deze niet dan kan uw eigen ontwerp op bake on decal voor u afgedrukt worden. (zie DE BRON boven de foto).
DaniellevhDaniellevh
5 600+
Giet zelf leuke trompetbloempjes met pourplast gietplastic in kleine malletjes. Extra leuk om in het hart een diamantje te plakken. Leuk voor het maken van sieraden, haarspeldjes, scrapbooks en kaarten maken...!!!!
DaniellevhDaniellevh
2 20+
Maak nep drop!bedels van pourplast gietplastic met zwarte pigment!! Zo simpel; Pourplast met zwarte pigmentpasta mengen (klein beetje maar) roeren en gieten in malletjes (deze malletjes heb ik zelf gemaakt (gewoon dropjes in tutti putty gedrukt). Voordat de nep dropjes hard waren er snel kettelstiftjes bovenin ingeprikt en verder laten uitharden.
DaniellevhDaniellevh
0 80+
Zelf makkelijk malletjes maken van putty om bijvoorbeeld resin of Pourplast in te gieten voor het zelf maken van sieraden, haarspeldjes e.d. maar ook voor marsepein, fondant, chocolade en nog veel meer... Dus ook voor heel taart bakkend Nederland!
DaniellevhDaniellevh
4 100+
Prachtige commode voor de babykamer of elders natuurlijk. De commode is van oud grenen geheel schoongemaakt en wasvrij. Daarna licht ingewit met kalk. Leuke knopen er op en klaar.
cedantecedante
1 100+

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten