Chicken tonight! Niet uit een potje, deze maak je zelf! Recept via Brenda Kookt (klik op de foto om het recept direct te bekijken)
BrendaKooktBrendaKookt
0 100+
Loempia's maar dan anders! In de Ramadan zag je deze loempia pakketjes met gehakt en groente onwijs vaak voorbij komen op social media. Ze zijn makkelijk om te maken, maar daarnaast ook heerlijk!
WomanisticalWomanistical
2 2.1K+
Beplak houten planken met behang en schuur daarna zachtjes af met schuurpapier. Aflakken kan ook nog. Meer uitleg op x6lifestyle com categorie nieuws
toscavanharentoscavanharen
20+ 6.7K+
Heb je ooit gehoord van CUCAMELONS? Ziet eruit als mini-watermeloenen, smaakt naar komkommer met een vleugje limoen. Gemakkelijk te kweken - zelfs voor beginners. Goed artikel over hoe ze te bereiden en te eten via de link.
cynthia_skcynthia_sk
7 800+
DeBonteKeuken: Wrap met kipsaté. (makkelijk, avondeten, simpel, snel, wraps, pindasaus, komkommer, rode ui, sla, kipfilet, vlees, ketjap, knoflook, 5-Chinese-kruiden poeder)
annemieke1985annemieke1985
0 10+
Een lekker snel (maar heerlijk) toetje: citroen cheesecake in een glaasje | Recept via Brenda Kookt (klik op de foto om het recept te bekijken)
BrendaKooktBrendaKookt
0 400+
Weg met die saaie verweerde tuintafel....DINER TIME! Eerst schuren en afnemen met water/amoniak, vervolgens spuiten met kunststofprimer, na droging met zwarte matte lak spuiten, na droging herhalen. Opnieuw wachten tot dat droog is dan met krijt wat vegen en wegwrijven. Vervolgens tuintafel met krijt voorzien van teksten en afbeeldingen. Als het helemaal naar je zin is het overtollige krijt wegblazen en fixeren met spuitvernis voor buiten, enkele malen herhalen. Het eindresultaat is erg leuk!!!!!!!
NDDNDD
2 90+
Smeuïg bananenbrood, en dan de gezonde variant. Zonder boter, zonder suiker, met havermout als meel. Kan zowel als tussendoortje als ontbijt.
PhoodPhood
2 2.1K+

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten