vogelhuisje met een muziekdoosje voor de baby/kinderkamer. beschilderd, beplakt met stofjes en versierd met kantjes en bandjes
mirella7mirella7
3 200+
Beetje wazige foto, maar het gaat om het idee. Doe een aantal takken in een hoge vaas, (kunnen ook gewoon fruitboomtakken zijn) en stop er wat (kunst) bloemen tussen!
MarroMarro
0 700+
Autoband, als opbergruimte afgesloten met een plank die bedekt is met leer. Leuk als poef of bijzettafel zowel voor binnen als buiten.
LeonielomanLeonieloman
0 6
Een van mijn meest favoriete recepten is deze chocolade fudgetaart. De taart heb je in een klein kwartiertje gemaakt. Je hebt niet eens een oven nodig. Op zoek naar het recept? Je vindt het bij de bron.
ZoethoudertjeZoethoudertje
0 200+
Ingrediënten: - 1 komkommer - 1 groot pakje boursin met kruiden - semi-zongedroogde tomaatjes - basilcumblaadjes - vers gemalen zwarte peper
mirella.ruitenmirella.ruiten
9 12.4K+
Zo makkelijk: Een mooie pot, takken erin steken met leuke decoratie, bloembollen in het midden en tadaaa.. voorjaar!
iceizemaiceizema
1 1.2K+
Dit is het lekkerste recept voor zelfgemaakte zalmtartaar dat ik tot nu toe geproefd heb! Heerlijk bij de borrel op wat toast, of serveer als smakelijk voorgerecht tijdens de kerst.
KeukenliefdeKeukenliefde
3 600+

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten