spy party gamehandig schoenen rek sloophoutGeweldige gratis kleurplatenmooi gemaaktKInder haarband,leuk met bloemen!Dubbele kledinghangers makenmooie kleuren en ideeën voor jongenskamerErg leuk en simpel te maken.leuk gesneden bobmodel

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

9 foto's
Louvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjemagneten voor keukenmessen krijgen zo een heel andere functie.7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenstoere slaapkamer met zo een grote landkaart.Handig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenMooie, simpele lampLichte trap met donkere traptreden. Gezien bij Wolfs traprenovatie.leuk voor slaapkamer zoon
Gezellige woonkamer met natuurlijke materialen

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

18 foto's
Het kan soms zo gemakkelijk lijken

Kapsels

Mooie kapsels om te proberen

1 foto
Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen. van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Leuke evaluatie kaartenZinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Wit, grijs bed.  mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerPallets als hoofdbord.  Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten