7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenleuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! Handig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenerg schattig kinderbedLouvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeZo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! Rendierhoofd aan de muur.... Hier vond ik een patroon om een rendier hoofd zelf te maken van karton.stoere slaapkamer met zo een grote landkaart.Stoere industriele jongenskamer

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

16 foto's
handig schoenen rek sloophoutmooi gemaaktDubbele kledinghangers makenmooie kleuren en ideeën voor jongenskamerleuk gesneden bobmodelKInder haarband,leuk met bloemen!Erg leuk en simpel te maken.spy party game

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

8 foto's
mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerWit, grijs bed.  van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Pallets als hoofdbord.  Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Leuke evaluatie kaartenPolaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?