7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenRendierhoofd aan de muur.... Hier vond ik een patroon om een rendier hoofd zelf te maken van karton.Gezellige woonkamer met natuurlijke materialenZo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! Louvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenStoere industriele jongenskamerleuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! erg schattig kinderbed

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

16 foto's
leuk gesneden bobmodelDubbele kledinghangers makenhandig schoenen rek sloophoutmooi gemaaktmooie kleuren en ideeën voor jongenskamerKInder haarband,leuk met bloemen!Erg leuk en simpel te maken.spy party game

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

8 foto's
Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Pallets als hoofdbord.  mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerWit, grijs bed.  van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Leuke evaluatie kaartenPolaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten