Lichte trap met donkere traptreden. Gezien bij Wolfs traprenovatie.Mooie, simpele lampHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenGezellige woonkamer met natuurlijke materialenSuper en heel makkelijk: gewoon spijkers in de muur slaan en er touw ronddraaien.Louvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeStoere industriele jongenskamer7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenleuk voor slaapkamer zoon

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

19 foto's
Dubbele kledinghangers makenmooi gemaakthandig schoenen rek sloophoutGeweldige gratis kleurplatenleuk gesneden bobmodelKInder haarband,leuk met bloemen!mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerErg leuk en simpel te maken.spy party game

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

9 foto's
Het kan soms zo gemakkelijk lijken

Kapsels

Mooie kapsels om te proberen

1 foto
Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Leuke evaluatie kaartenPallets als hoofdbord.  mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerPolaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Wit, grijs bed.  Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten