Geweldige gratis kleurplatenKInder haarband,leuk met bloemen!handig schoenen rek sloophoutDubbele kledinghangers makenmooie kleuren en ideeën voor jongenskamermooi gemaaktErg leuk en simpel te maken.leuk gesneden bobmodelspy party game

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

9 foto's
7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenleuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! Handig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenStoere industriele jongenskamerLouvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjestoere slaapkamer met zo een grote landkaart.Zo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! Lichte trap met donkere traptreden. Gezien bij Wolfs traprenovatie.leuk voor slaapkamer zoon

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

18 foto's
Het kan soms zo gemakkelijk lijken

Kapsels

Mooie kapsels om te proberen

1 foto
Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Wit, grijs bed.  mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerLeuke evaluatie kaartenPallets als hoofdbord.  Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten