Gezellige woonkamer met natuurlijke materialenHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenLichte trap met donkere traptreden. Gezien bij Wolfs traprenovatie.Zo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! Louvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeSuper en heel makkelijk: gewoon spijkers in de muur slaan en er touw ronddraaien.Mooie, simpele lampleuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! Stoere industriele jongenskamer

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

19 foto's
leuk gesneden bobmodelKInder haarband,leuk met bloemen!mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerGeweldige gratis kleurplatenmooi gemaaktDubbele kledinghangers makenVoor een regenachtige middag. Maar voor zonnige kan natuurlijk ook. ;-Dhandig schoenen rek sloophoutErg leuk en simpel te maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

10 foto's
Het kan soms zo gemakkelijk lijken

Kapsels

Mooie kapsels om te proberen

1 foto
Pallets als hoofdbord.  van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerLeuke evaluatie kaartenLadder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen. Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Wit, grijs bed.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten