Verfijnen:


Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.


  8

mooi gemaakthandig schoenen rek sloophoutDubbele kledinghangers makenspy party gameleuk gesneden bobmodelKInder haarband,leuk met bloemen!mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerErg leuk en simpel te maken.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.


  10+

Stoere industriele jongenskamerleuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! Zo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! Gezellige woonkamer met natuurlijke materialenmagneten voor keukenmessen krijgen zo een heel andere functie.stoere slaapkamer met zo een grote landkaart.Handig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te verven7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenLouvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeerg schattig kinderbedSuper en heel makkelijk: gewoon spijkers in de muur slaan en er touw ronddraaien.Houten trap van RestyleXL gemaakt van oud houtErg mooi! Toch opbergruimte voor boeken/tijdschriften maar niet zo'n ernorme kast in je kamer!Gezien op de site van Koak Designwat een stoere kamer met stoere kleurenleuk voor slaapkamer zoon

ungie

mooi


  10

Leuke evaluatie kaartenvan foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Wit, grijs bed.  Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Pallets als hoofdbord.  mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerHoofdbord met landelijke uitstraling.  Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen.
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?