Verfijnen:


Leuk om zelf te maken

Beelden die me inspireren om lekker zélf aan de slag te gaan.


  50+

bloemen van hartjesMooie rozen planten van enkel de stengel!!
Gewoon tussen de 20à 30cm stengel aan de twee kanten schuin knippen. Dan neem je een uiteinde en dat steek je in een kleine aardappel. De aardappel houdt de snede vochtig. Dan de stengel met aardappel enal gewoon waar gewenst in de grond planten.  De aardappel vergaat in de grond en je hebt een nieuwe rozenstruik!!
Zo simpel kan het zijnLeuk om zelf te doenvan foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Steiger houten Kapstok en schoenenrekpaaskonijn van wc rolletjeMijn zelfgemaakte kapstok in de hal met Portugese tegelvloer.Grote hand moet wel eerst goed droog zijn...adventskalender van wc rollen, je kind kan elke dag een rolletje open maken en de verrassing er uit halenreepjes knippen van wc-rolletjes, op doorschijnend gekleurd papier plakken en in het midden een lampje van een kerstlichtjessnoer - het geheel kun je op een mooie plank bevestigen, zodat je een mooie plank-lamp hebt om waar dan ook te hangen.Origineel gastenboek trouwenzelf maken van een kleine  ballon,behanglijm en glitterwol (zeeman) Zelf de vlinders maken,en je kan er mee doen wat je wilt!Een groot hart beplakker met vlinders ook leuk!handige opberger speelgoedvliegtuig van wc rollen
looledo. comWat kan je met bladeren allemaal knutselen?!Leuk voor in de boom! Origineel!echt een leuk idee.
bv voor een bruiloft

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.


  4

handig schoenen rek sloophoutDubbele kledinghangers makenmooie kleuren en ideeën voor jongenskamerErg leuk en simpel te maken.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.


  10

erg schattig kinderbedStoere industriele jongenskamerHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenleuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! 7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenZo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! magneten voor keukenmessen krijgen zo een heel andere functie.wat een stoere kamer met stoere kleurenHouten trap van RestyleXL gemaakt van oud houtleuk voor slaapkamer zoon

ungie

mooi


  10

van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerPallets als hoofdbord.  Leuke evaluatie kaartenHoofdbord met landelijke uitstraling.  Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen. Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Wit, grijs bed.
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?