7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenMooie, simpele lampHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenLouvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeHouten trap van RestyleXL gemaakt van oud houtStoere industriele jongenskamerZo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! Lichte trap met donkere traptreden. Gezien bij Wolfs traprenovatie.stoere slaapkamer met zo een grote landkaart.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

18 foto's
Het kan soms zo gemakkelijk lijken

Kapsels

Mooie kapsels om te proberen

1 foto
leuk gesneden bobmodelmooi gemaaktmooie kleuren en ideeën voor jongenskamerhandig schoenen rek sloophoutspy party gameDubbele kledinghangers makenKInder haarband,leuk met bloemen!Erg leuk en simpel te maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

8 foto's
mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerLeuke evaluatie kaartenNachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Pallets als hoofdbord.  Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen. Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Wit, grijs bed.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten