Verfijnen:


Leuk om zelf te maken

Beelden die me inspireren om lekker zélf aan de slag te gaan.


  70+

Mijn zelfgemaakte kapstok in de hal met Portugese tegelvloer.hangertjes gemaakt van zelfdrogende klei, stempeltjes en uitsteekvormen!van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!schommel voor de knuffelsLeuk en simpel kapselKrijtbord   magneet weekplanner Ga ik ook eens proberen! Oude kanten en een leuk silhouet.als er wat hout over is....leuke bloembak met huisnummer en namen er op.Ikea kastje, steigerhout eromheen en wieltjes eronder.Lampen gemaakt van katoendraad en lijm met behulp van ballonnenArmband om te hakenEen leuke trappelzak om te haken mét beschrijving op de site!mooie bloem hakenGrote hand moet wel eerst goed droog zijn...Leuk om samen met je kind te maken! Gewoon met witte strijkkralen.Origineel gastenboek trouwenWc-papierhouder uit houtSimpel speelgoed: ijsstokjes met klittenband op de uiteinden. Zo kunnen kinderen uren spelen door figuren en letters te maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.


  6

Dubbele kledinghangers makenmooie kleuren en ideeën voor jongenskamerhandig schoenen rek sloophoutleuk gesneden bobmodelErg leuk en simpel te maken.spy party game

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.


  10+

Stoere industriele jongenskamerHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenleuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! Super en heel makkelijk: gewoon spijkers in de muur slaan en er touw ronddraaien.stoere slaapkamer met zo een grote landkaart.Zo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! Louvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeHouten trap van RestyleXL gemaakt van oud hout7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenmagneten voor keukenmessen krijgen zo een heel andere functie.erg schattig kinderbedGezellige woonkamer met natuurlijke materialenErg mooi! Toch opbergruimte voor boeken/tijdschriften maar niet zo'n ernorme kast in je kamer!Gezien op de site van Koak Designwat een stoere kamer met stoere kleurenleuk voor slaapkamer zoon

ungie

mooi


  10

van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerPallets als hoofdbord.  Leuke evaluatie kaartenPolaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. Wit, grijs bed.  Hoofdbord met landelijke uitstraling.  Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen.
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?