Verfijnen:


Leuk om zelf te maken

Beelden die me inspireren om lekker zélf aan de slag te gaan.


  70+

Ikea kastje, steigerhout eromheen en wieltjes eronder.Origineel gastenboek trouwenreepjes knippen van wc-rolletjes, op doorschijnend gekleurd papier plakken en in het midden een lampje van een kerstlichtjessnoer - het geheel kun je op een mooie plank bevestigen, zodat je een mooie plank-lamp hebt om waar dan ook te hangen.Zelf de vlinders maken,en je kan er mee doen wat je wilt!Een groot hart beplakker met vlinders ook leuk!mooie bloem hakenPallet / Wandrek
Gezien op jwhome nl
Gemaakt van een pallet, leuk voor in de tuin, gang of waar je maar wilt.fleurig knoopjes schilderijGordijnstof en markeerstiften krijgt je fantasie vleugels Leuk en simpel kapselvoor een verjaardag of feestjeEenvoudig te maken. Combineer de schelpen met kralen. Leuk
only decoDe slaapkamer van mijn dochter naar een idee van internet. Dochterlief is supertrots op haar kamerSuper leuk om er een slinger van te maken.zelf maken van een kleine  ballon,behanglijm en glitterwol (zeeman) Haakpatroon Finse granny squareWat kan je met bladeren allemaal knutselen?!hangertjes gemaakt van zelfdrogende klei, stempeltjes en uitsteekvormen!als er wat hout over is....leuke bloembak met huisnummer en namen er op.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.


  8

mooi gemaaktErg leuk en simpel te maken.spy party gamemooie kleuren en ideeën voor jongenskamerDubbele kledinghangers makenleuk gesneden bobmodelhandig schoenen rek sloophoutKInder haarband,leuk met bloemen!

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.


  10+

Gezellige woonkamer met natuurlijke materialenstoere slaapkamer met zo een grote landkaart.Zo'n goede tip, ik verf nu altijd zo! leuk voor een jongenskamer: de weg met magneetverf en onder de autootjes ook een magneetje! Louvredeurtje voor kaarten, foto's. straks leuk met de kerstkaarten.
brandjebrocantjeStoere industriele jongenskamerHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenmagneten voor keukenmessen krijgen zo een heel andere functie.Houten trap van RestyleXL gemaakt van oud hout7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenerg schattig kinderbedSuper en heel makkelijk: gewoon spijkers in de muur slaan en er touw ronddraaien.Erg mooi! Toch opbergruimte voor boeken/tijdschriften maar niet zo'n ernorme kast in je kamer!Gezien op de site van Koak Designwat een stoere kamer met stoere kleurenleuk voor slaapkamer zoon

ungie

mooi


  10

Nachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Wit, grijs bed.  mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerZinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Hoofdbord met landelijke uitstraling.  Leuke evaluatie kaartenPolaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer. Pallets als hoofdbord.  Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen.
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?