Mooie, simpele lampHandig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervenGezellige woonkamer met natuurlijke materialen7c water, 1/2 c baking soda (of bakpoeder?) 1/3 c ammoniak, 1/4 c azijn. opsprayen en afpoetsenstoere slaapkamer met zo een grote landkaart.Lichte trap met donkere traptreden. Gezien bij Wolfs traprenovatie.Stoere industriele jongenskamerSuper en heel makkelijk: gewoon spijkers in de muur slaan en er touw ronddraaien.Erg mooi! Toch opbergruimte voor boeken/tijdschriften maar niet zo'n ernorme kast in je kamer!Gezien op de site van Koak Design

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

19 foto's
Erg leuk en simpel te maken.Dubbele kledinghangers makenleuk gesneden bobmodelmooie kleuren en ideeën voor jongenskamermooi gemaaktGeweldige gratis kleurplatenhandig schoenen rek sloophoutspy party gameKInder haarband,leuk met bloemen!

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

9 foto's
Het kan soms zo gemakkelijk lijken

Kapsels

Mooie kapsels om te proberen

1 foto
Wit, grijs bed.  van foto's een grote 50 maken! Wat een leuk idee!Leuke evaluatie kaartenNachtkastje van koffers. Wat leuk bedacht: een stapel koffers naast het bed en je hebt een nachtkastje. Handig want je kunt er ook nog eens een heleboel losse spullen in kwijt! Bovenop ligt een spiegel zodat je er eenvoudig ook dingen op kunt zetten. mooie kleuren en ideeën voor jongenskamerPallets als hoofdbord.  Ladder als nachtkastje. Een nachtkastje hoeft natuurlijk niet altijd echt een kastje te zijn. Hier staat een decoratieve ladder naast het bed. Eventuele tijdschriften hang je gewoon over de sporten van de ladder heen. Zinken ton als nachtkastje met mooi lampje.  Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer.

ungie

mooi

10 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten