Stoere keuken. Krijtverf, tof idee! Zie interieurblog.villadesta.nl grijs dubbele doucheEen droomkeuken!chaises longes in serreGehaakte poef voor buiten (en binnen!). Poef voor buiten, gehaakt van polyestergaren dat zacht aanvoelt als katoen. De gehaakte hoes is over een rubberen band gespannen.


 idee voor open haardklassieke veranda met haardEen landelijke keuken gemaakt van eikenhout!mooi voor voeteneind

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

39 foto's
Patio tuin stadTV meubel en open haardoverkapping met strakke meubelen van lintelooMooie buitenkeuken maken van eenvoudige betonnen schutting. Zo is die ineens best chique!buitenkeuken. mooi van ham keukensMarcel Wolterinck serre. Marcel Wolterinck Marcel WolterinckMooiste slaapkamer.... Helemaal mijn smaak!mooi voor voeteneindSterrenbehang Kamer Koen

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

33 foto's
inloopkast voor bij slaapkamerBuitenkamer met kachelEen bio-ethanol haard in de slaapkamer. Een groot voordeel van de bio-ethanol haard is dat er geen rookkanaal nodig is. Hierdoor kan de haard in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden zoals bijvoorbeeld in een slaapkamer. Een heerlijk comfortabel bed en een sfeervolle haard met mooi vlammenspel, wie wil dat nu niet.   EcoSmarttraditional closet by Dijeau Poage Construction. Inloopkast in smalle kamer, dat zou bij mij thuis zelfs kunnen! Buitenhaard Enzo. Buitenhaard 'Enzo', naar een ontwerp van Martin Veltkamp zal vanaf oktober 2011 in Nederland te koop zijn. De houtgestookte buitenhaard heeft een afmeting van 115x45x200cm. Hij wordt uitgevoerd in een chique mat zwarte en een cortenstalen uitvoering. Ideaal voor een avond heerlijk buiten zitten en genieten van sfeer en warmte in de tuin.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

5 foto's
Beplak houten planken met behang en schuur daarna zachtjes af met schuurpapier. Aflakken kan ook nog.
Meer uitleg op x6lifestyle com categorie nieuwsOpbergruimte schuinte.  Sierlijke verlichting voor boven de tuintafel.  Wall sticker.  Lekker zacht en stoer, zo'n gebreide XL poef (toch maar wel voor binnen!)Helemaal aangekleed en volop in gebruik...

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

6 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten