Stoere keuken. Krijtverf, tof idee! Zie interieurblog.villadesta.nl klassieke veranda met haardmooi voor voeteneindSlaapkamer.  Mooie slaapkamer op zolder!Gehaakte poef voor buiten (en binnen!). Poef voor buiten, gehaakt van polyestergaren dat zacht aanvoelt als katoen. De gehaakte hoes is over een rubberen band gespannen.


 chaises longes in serreOud ontmoet nieuw in deze woonkamer. In de woonkamer van deze verbouwde boerderij zijn duidelijk de oude elementen van de boerderij nog goed zichtbaar. De houten blaken, de buitenmuur. Erg mooi gedaan om de oude muur te behouden en deze middels een glazen wand toch te isoleren. Grote vloertegels en de haard maken het geheel af. Maas ArchitectenHotelkamer met vide in Conservatoriumhotel. In deze hoge hotelkamer is gebruik gemaakt van een vide. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte. Door in de ruimte gebruik te maken van één kleur in verschillende nuances, creëer je een rustige uitstraling. Door op het bed veel kussens en beddengoed te gebruiken, geef je de kamer die luxe hotelsfeer. Designhotels

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

39 foto's
Mooiste slaapkamer.... Helemaal mijn smaak!Mooie tekst op muurMarcel Wolterinck serre. Marcel Wolterinck Marcel Wolterinckmooi voor voeteneindSlaapkamer.  Patio tuin stadHier gebruikt als inloopkast, mooi idee voor onze garderobekast. Vakken voor de schoenen en aan de andere wand kapstokhaken. Love it! Bron: Google.nlbuitenkeuken. mooi van ham keukensTV meubel en open haard

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

33 foto's
traditional closet by Dijeau Poage Construction. Inloopkast in smalle kamer, dat zou bij mij thuis zelfs kunnen! Een bio-ethanol haard in de slaapkamer. Een groot voordeel van de bio-ethanol haard is dat er geen rookkanaal nodig is. Hierdoor kan de haard in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden zoals bijvoorbeeld in een slaapkamer. Een heerlijk comfortabel bed en een sfeervolle haard met mooi vlammenspel, wie wil dat nu niet.   EcoSmartinloopkast voor bij slaapkamerBuitenkamer met kachelBuitenhaard Enzo. Buitenhaard 'Enzo', naar een ontwerp van Martin Veltkamp zal vanaf oktober 2011 in Nederland te koop zijn. De houtgestookte buitenhaard heeft een afmeting van 115x45x200cm. Hij wordt uitgevoerd in een chique mat zwarte en een cortenstalen uitvoering. Ideaal voor een avond heerlijk buiten zitten en genieten van sfeer en warmte in de tuin.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

5 foto's
Beplak houten planken met behang en schuur daarna zachtjes af met schuurpapier. Aflakken kan ook nog.
Meer uitleg op x6lifestyle com categorie nieuwsWall sticker.  Lekker zacht en stoer, zo'n gebreide XL poef (toch maar wel voor binnen!)Opbergruimte schuinte.  Helemaal aangekleed en volop in gebruik...Sierlijke verlichting voor boven de tuintafel.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

6 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?