Mooie slaapkamer op zolder!mooi voor voeteneindOud ontmoet nieuw in deze woonkamer. In de woonkamer van deze verbouwde boerderij zijn duidelijk de oude elementen van de boerderij nog goed zichtbaar. De houten blaken, de buitenmuur. Erg mooi gedaan om de oude muur te behouden en deze middels een glazen wand toch te isoleren. Grote vloertegels en de haard maken het geheel af. Maas Architectengrijs dubbele doucheInloopkast achter glazen wanden. Wanneer je een zeer ruime slaapkamer hebt, kun je natuurlijk ook zelf een inloopkast maken. Hier is dat gedaan door glazen wanden te plaatsen waarachter de inloopkast zich nu bevindt. Let wel op met glazen wanden want je inloopkast is zo meer in het zicht en moet er dus wel altijd netjes uitzien. Gehaakte poef voor buiten (en binnen!). Poef voor buiten, gehaakt van polyestergaren dat zacht aanvoelt als katoen. De gehaakte hoes is over een rubberen band gespannen.


 Stoere keuken. Krijtverf, tof idee! Zie interieurblog.villadesta.nl chaises longes in serreklassieke veranda met haard

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

39 foto's
mooi voor voeteneindPatio tuin stadbuitenkeuken. mooi van ham keukensMooie tekst op muurOnderhoudsvriendelijke gebruikstuin. Onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van Tuinkamer met keuken, groot electrisch Zonnezeil en subtiele verlichtingselementen.

In deze tuin onder andere een grote 360cm glazen eettafel van Royal Botania, vorstbestendige aardewerk potten van Atelier Vierkant en belgisch hardstenen zitbankjes van Martin Veltkamp Tuinen Mooiste slaapkamer.... Helemaal mijn smaak!Hier gebruikt als inloopkast, mooi idee voor onze garderobekast. Vakken voor de schoenen en aan de andere wand kapstokhaken. Love it! Bron: Google.nlSierlijke verlichting voor boven de tuintafel.  Mooie buitenkeuken maken van eenvoudige betonnen schutting. Zo is die ineens best chique!

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

33 foto's
Buitenkamer met kachelEen bio-ethanol haard in de slaapkamer. Een groot voordeel van de bio-ethanol haard is dat er geen rookkanaal nodig is. Hierdoor kan de haard in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden zoals bijvoorbeeld in een slaapkamer. Een heerlijk comfortabel bed en een sfeervolle haard met mooi vlammenspel, wie wil dat nu niet.   EcoSmarttraditional closet by Dijeau Poage Construction. Inloopkast in smalle kamer, dat zou bij mij thuis zelfs kunnen! inloopkast voor bij slaapkamerBuitenhaard Enzo. Buitenhaard 'Enzo', naar een ontwerp van Martin Veltkamp zal vanaf oktober 2011 in Nederland te koop zijn. De houtgestookte buitenhaard heeft een afmeting van 115x45x200cm. Hij wordt uitgevoerd in een chique mat zwarte en een cortenstalen uitvoering. Ideaal voor een avond heerlijk buiten zitten en genieten van sfeer en warmte in de tuin.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

5 foto's
Beplak houten planken met behang en schuur daarna zachtjes af met schuurpapier. Aflakken kan ook nog.
Meer uitleg op x6lifestyle com categorie nieuwsSierlijke verlichting voor boven de tuintafel.  Wall sticker.  Lekker zacht en stoer, zo'n gebreide XL poef (toch maar wel voor binnen!)Opbergruimte schuinte.  Helemaal aangekleed en volop in gebruik...

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

6 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?