De leukste kinderkamer kastjes
Nachtkastjes
van Anna E  Wonenleuk voor babykamerwat een geweldig kleed voor de baby-/kinderkamer!Heel lief!! Zacht-roze bloesemboom voor in de babykamer, kinderkamer.

Maakt de kamer helemaal af!

Kijk op marktplaats naar ' japanse bloesem' of mail naar masquelle@hotmail . com

Inspiratie voor de babykamerMooi wit ledikantje babykamer. Witte muur met zwarte stippen. Supertrots op deze stoere jongenskamer waarvan ik bijna alles zelfgemaakt heb. bedstee, hoogslaper, stapelbed op maat INTERIEUR & KIDS |KLEINE BABYKAMER INRICHTEN? DIT ZIJN MIJN TIPS!

Kids

Alles voor de kleintjes

9 foto's
Mooie japanse bloesemboom van 180 cm hoog. Gezien op eigen huis en tuin en vt wonen en menig japans restaurant!
Een echte eyecatcher in huis!
Al vanaf 60 euro!


Wil jij deze ook in huis hebben? Ze staan op marktplaats als je zoekt op ' japanse bloesem' of mail naar masquelle@hotmailIndustrieel interieur - industriele loft - vt wonenLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!Valse wand in slaapkamer voor extra bergingLente in huis!

Mooie japanse bloesemboom of tak!
Een echte eyecatcher in de kamer. Al vanaf 60 euro!

Ook gezien op eigen huis en tuin, vt wonen en in menig japans restaurant.

Gemaakt op echte tak met zijden roze bloesem.

Wil jij deze ook in huis hebben? Ze staan op marktplaats als je zoekt op ' japanse bloesem'


industriële badkamer met een stoere deurDeze grijze draadlamp van groot formaat past zowel in een industrieel als een landelijk interieur. Doordat de lamp voorzien is van een glazen bol lijkt het net of er een grote lamp in zit. Mooie lamp voor boven de eettafel. Wat een stoere manier om spullen op te ruimen!Slaapkamer met betonvloer met sisalkleed en houten achterwand en bedombouw.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

16 foto's
tuin & terrasdit staat heel leuk in de tuin, heb het zelf ookAfschermd zitten in de tuin. mooie zitplek kleine tuinzo'n palletloungebankje wil ik ook in m'n tuin.Voor de eerste warmere avonden in de tuin.  gewoon gaaf voor in de tuin.  DIY licht versieringLeuk voor een tuin feest

Tuin

Ibiza,lounge tuin en voortuintje

12 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten