Een leuke trappelzak om te haken mét beschrijving op de site!Originele foto, voor als je zwanger bentbyzondere manier om te laten weten dat je zwanger bentZwanger fotogeboorte kaartje van onze jongste zoon!
Wat vonden ze het leuk om te doen!

baby

baby

5 foto's
Badkamer met hout en natuursteenOnze badkamer. Wasbak zelf gestort. Beschrijving is te vinden op internet. De kraan hebben we gekocht bij Cocoon design. Meer foto's volgenmooi idee voor handdoeken in de badkamerLadekasten in kast onder schuine wand zolderBadkamer idee voor een kleine ruimteZo'n kast wil ik ook graag in de badkamer.Marrakesh verf badkamergaaf voor op de zolder

zolder

ideeën voor op zolder

8 foto's
zo heb ik hem gemaakt.....krans van stro (action) omwikkeld met een verbandje.  /- 200 ballonnen met speldenknopjes er in prikken.fantastisch leuk idee voor een uitnodiging.Leuk voor een uitnodiging?Leuke Uitnodiging kinderfeestje Discodip taart voor kinderfeestjeKrans van 30 cm zitten 800 ballonnen op ! Veel complimenten gekregen Biggetjes in de modder //  Leuke taart voor een kinder verjaardagLeuke uitnodiging voor piraten/pippi feestje!uitnodiging voor Verjaardagsfeestje / Piratenfeestje
gemaakt van plastic flesjes en wijnkurken

kinderfeest

ideeen voor een feest voor kinderen

10 foto's
schattige cakejes voor kerst
leuk voor buiten met de kerstWas een groot succes met het kerstdiner op school!mooi met kerstMinimalistische kerstversiering.  Prachtige sfeer voor brocante kerst. Mooie oude brocante banken, salontafels en zinken emmers & teilenMooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.Mooi serene kerstsfeer: vergelijkbare brocante stoelen, landelijke eettafels en glazen vazen vindt je bij www.old-basics.nl Kerst insparatie!
Kijk voor meer foto's op m'n blog

kerst

leuke ideeën voor kerst

13 foto's
leuke muur met openhaardBuitenkamer met kacheleenvoudig maar mooiGrijze openhaard, mooie sfeermooie inbouw openhaardHangende bijzettafel, leuk voor onder de veranda!

veranda

leuk voor de veranda

6 foto's
Houten bankje om zelf te maken.

hal

ideeen voor de hal

1 foto
De stoere planken aan de wand, heel mooi!

keuken

ideeen voor de keuken

1 foto
lekkere herfst bezigheid een mooie krans maken van kastanje'sherfst buiten oude deur 
op de krans zit hop

herfst

leuke herfst ideeën

2 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten