Verfijnen:


baby

baby


  4

Zwanger fotobyzondere manier om te laten weten dat je zwanger bentOriginele foto, voor als je zwanger bentgeboorte kaartje van onze jongste zoon!
Wat vonden ze het leuk om te doen!

zolder

ideeën voor op zolder


  7

Badkamer idee voor een kleine ruimtemooi idee voor handdoeken in de badkamerOnze badkamer. Wasbak zelf gestort. Beschrijving is te vinden op internet. De kraan hebben we gekocht bij Cocoon design. Meer foto's volgenBadkamer met hout en natuursteenZo'n kast wil ik ook graag in de badkamer.Ladekasten in kast onder schuine wand zoldergaaf voor op de zolder

kinderfeest

ideeen voor een feest voor kinderen


  10

Leuke Uitnodiging kinderfeestje zo heb ik hem gemaakt.....krans van stro (action) omwikkeld met een verbandje.  /- 200 ballonnen met speldenknopjes er in prikken.fantastisch leuk idee voor een uitnodiging.Leuk voor een uitnodiging?Leuke uitnodiging voor piraten/pippi feestje!Krans van 30 cm zitten 800 ballonnen op ! Veel complimenten gekregen uitnodiging voor Verjaardagsfeestje / Piratenfeestje
gemaakt van plastic flesjes en wijnkurkenBiggetjes in de modder //  Leuke taart voor een kinder verjaardagKrans met ballonnen.

Discodip taart voor kinderfeestje

inloopkast

inloopkast ideeën


  2

Inloopkast in hoekopstelling, idee voor slaapkamerideetje voor de inloopkamer

kerst

leuke ideeën voor kerst


  10+

leuk voor buiten met de kerstschattige cakejes voor kerst
mooi met kerstKerst ideeen 2012Mooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.Kerst insparatie!
Kijk voor meer foto's op m'n blogPrachtige sfeer voor brocante kerst. Mooie oude brocante banken, salontafels en zinken emmers & teilenHome made wooden christmas tree, love styleleuke krans gemaakt van bolletjes wol ben er weg vanMinimalistische kerstversiering.  Mooi serene kerstsfeer: vergelijkbare brocante stoelen, landelijke eettafels en glazen vazen vindt je bij www.old-basics.nl Was een groot succes met het kerstdiner op school!Mooi kerstkrans met allerlei soorten en maten plastic kerstballen. Nodig sto krans en lijm pistool. Veel werk maar wel prachtig. Ik heb er ook lampjes door verwerkt op batterijen maar deze kun je er het beste meteen met lijmen tussendoor weven dan kan je de kabeltjes het beste wegwerken.

veranda

leuk voor de veranda


  6

leuke muur met openhaardeenvoudig maar mooiHangende bijzettafel, leuk voor onder de veranda!Buitenkamer met kachelGrijze openhaard, mooie sfeermooie inbouw openhaard

hal

ideeen voor de hal


  1

Houten bankje om zelf te maken.

schoolideeen

leuke dingen om op school te maken


  1

torentje van blaadjes

keuken

ideeen voor de keuken


  1

De stoere planken aan de wand, heel mooi!

herfst

leuke herfst ideeën


  2

lekkere herfst bezigheid een mooie krans maken van kastanje'sherfst buiten oude deur 
op de krans zit hop
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?