Verfijnen:


inloopkast

inloopkast ideeën


  2

ideetje voor de inloopkamerInloopkast in hoekopstelling, idee voor slaapkamer

kerst

leuke ideeën voor kerst


  10+

leuk voor buiten met de kerstMooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.Minimalistische kerstversiering.  Kerst insparatie!
Kijk voor meer foto's op m'n blogPrachtige sfeer voor brocante kerst. Mooie oude brocante banken, salontafels en zinken emmers & teilenKerst ideeen 2012schattige cakejes voor kerst
mooi met kerstleuke krans gemaakt van bolletjes wol ben er weg vanMooi serene kerstsfeer: vergelijkbare brocante stoelen, landelijke eettafels en glazen vazen vindt je bij www.old-basics.nl Home made wooden christmas tree, love styleWas een groot succes met het kerstdiner op school!Mooi kerstkrans met allerlei soorten en maten plastic kerstballen. Nodig sto krans en lijm pistool. Veel werk maar wel prachtig. Ik heb er ook lampjes door verwerkt op batterijen maar deze kun je er het beste meteen met lijmen tussendoor weven dan kan je de kabeltjes het beste wegwerken.

veranda

leuk voor de veranda


  6

Buitenkamer met kacheleenvoudig maar mooiHangende bijzettafel, leuk voor onder de veranda!leuke muur met openhaardGrijze openhaard, mooie sfeermooie inbouw openhaard

hal

ideeen voor de hal


  1

Houten bankje om zelf te maken.

kinderfeest

ideeen voor een feest voor kinderen


  4

Leuk voor een uitnodiging?zo heb ik hem gemaakt.....krans van stro (action) omwikkeld met een verbandje.  /- 200 ballonnen met speldenknopjes er in prikken.Krans van 30 cm zitten 800 ballonnen op ! Veel complimenten gekregen Krans met ballonnen.

schoolideeen

leuke dingen om op school te maken


  1

torentje van blaadjes

keuken

ideeen voor de keuken


  1

De stoere planken aan de wand, heel mooi!

herfst

leuke herfst ideeën


  2

lekkere herfst bezigheid een mooie krans maken van kastanje'sherfst buiten oude deur 
op de krans zit hop

caravan

leuke ideeen voor de caravan


  1

levend schilderij, elke keer andere bloemen

woonideeen

leuke ideeen voor in huis


  3

pallet als decoratievensterbank en plinten.  woonkamer stijl landelijk
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?