fantastisch leuk idee voor een uitnodiging.uitnodiging voor Verjaardagsfeestje / Piratenfeestje
gemaakt van plastic flesjes en wijnkurkenBanaan in een chocolade jasje. Met sprinkels en hartjes. Als traktatie voor kinderen of voor Valentijnsdag.Biggetjes in de modder //  Leuke taart voor een kinder verjaardaglekker dessert, doet het vooral goed bij kleine kinderen! Krans van 30 cm zitten 800 ballonnen op ! Veel complimenten gekregen Leuk voor een uitnodiging?zo heb ik hem gemaakt.....krans van stro (action) omwikkeld met een verbandje.  /- 200 ballonnen met speldenknopjes er in prikken.kinderen zelf deze koekjes laten maken tijdens het feestje

kinderfeest

ideeen voor een feest voor kinderen

13 foto's
Een leuke trappelzak om te haken mét beschrijving op de site!Zwanger fotoOriginele foto, voor als je zwanger bentbyzondere manier om te laten weten dat je zwanger bentgeboorte kaartje van onze jongste zoon!
Wat vonden ze het leuk om te doen!

baby

baby

5 foto's
gaaf voor op de zolder Badkamer met hout en natuursteenOnze badkamer. Wasbak zelf gestort. Beschrijving is te vinden op internet. De kraan hebben we gekocht bij Cocoon design. Meer foto's volgenmooi idee voor handdoeken in de badkamerZo'n kast wil ik ook graag in de badkamer.Ladekasten in kast onder schuine wand zolderBadkamer idee voor een kleine ruimteMarrakesh verf badkamer

zolder

ideeën voor op zolder

8 foto's
leuk voor buiten met de kerstmooi met kerstMooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.Kerst insparatie!
Kijk voor meer foto's op m'n blogPrachtige sfeer voor brocante kerst. Mooie oude brocante banken, salontafels en zinken emmers & teilenleuke krans gemaakt van bolletjes wol ben er weg vanKerst ideeen 2012Mooi serene kerstsfeer: vergelijkbare brocante stoelen, landelijke eettafels en glazen vazen vindt je bij www.old-basics.nl Was een groot succes met het kerstdiner op school!

kerst

leuke ideeën voor kerst

13 foto's
Houten bankje om zelf te maken.

hal

ideeen voor de hal

1 foto
De stoere planken aan de wand, heel mooi!

keuken

ideeen voor de keuken

1 foto
herfst buiten oude deur 
op de krans zit hoplekkere herfst bezigheid een mooie krans maken van kastanje's

herfst

leuke herfst ideeën

2 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten