Originele foto, voor als je zwanger bentEen leuke trappelzak om te haken mét beschrijving op de site!Zwanger fotobyzondere manier om te laten weten dat je zwanger bentgeboorte kaartje van onze jongste zoon!
Wat vonden ze het leuk om te doen!

baby

baby

5 foto's
Badkamer met hout en natuursteenOnze badkamer. Wasbak zelf gestort. Beschrijving is te vinden op internet. De kraan hebben we gekocht bij Cocoon design. Meer foto's volgenLadekasten in kast onder schuine wand zolderBadkamer idee voor een kleine ruimtegaaf voor op de zolder Zo'n kast wil ik ook graag in de badkamer.Marrakesh verf badkamermooi idee voor handdoeken in de badkamer

zolder

ideeën voor op zolder

8 foto's
Leuke Uitnodiging kinderfeestje uitnodiging voor Verjaardagsfeestje / Piratenfeestje
gemaakt van plastic flesjes en wijnkurkenLeuk voor een uitnodiging?fantastisch leuk idee voor een uitnodiging.zo heb ik hem gemaakt.....krans van stro (action) omwikkeld met een verbandje.  /- 200 ballonnen met speldenknopjes er in prikken.Discodip taart voor kinderfeestjeLeuke uitnodiging voor piraten/pippi feestje!Biggetjes in de modder //  Leuke taart voor een kinder verjaardagKrans met ballonnen.

kinderfeest

ideeen voor een feest voor kinderen

10 foto's
schattige cakejes voor kerst
Kerst insparatie!
Kijk voor meer foto's op m'n blogMinimalistische kerstversiering.  leuk voor buiten met de kerstleuke krans gemaakt van bolletjes wol ben er weg vanPrachtige sfeer voor brocante kerst. Mooie oude brocante banken, salontafels en zinken emmers & teilenMooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.mooi met kerstHome made wooden christmas tree, love style

kerst

leuke ideeën voor kerst

13 foto's
Houten bankje om zelf te maken.

hal

ideeen voor de hal

1 foto
De stoere planken aan de wand, heel mooi!

keuken

ideeen voor de keuken

1 foto
lekkere herfst bezigheid een mooie krans maken van kastanje'sherfst buiten oude deur 
op de krans zit hop

herfst

leuke herfst ideeën

2 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten