Landelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!mooie tegels voor in de badkamerBadkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.Ideetje voor de voortuinmooie strakke haard met bankjesmooie zitbank met kussenmooi badkamer betonJip en Janneke kamerPrachtige grote spiegel voor op de slaapkamer

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opwoonkamer wit grijsZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
leuk te maken van twee oude deurtjesEen strakke en toch landelijke keuken!Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda KruseDe trend van deze herfst en winter, STARS !Stoer blok naast bed. Ooit zo’n stoere nachttafel gezien? Te gebruiken als nachttafeltje met je lamp erop, maar natuurlijk ook elders in je huis als bijzettafeltje.

Een stoer, hip en multifunctioneel item in je huis...


 DIY: Maak van takken handige kapstokken.Takken als kapstokSfeervolle kaarsen voor op de tuintafel.  Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
Meer foto's ophalen

Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?