Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.Betongrijs in combinatie met witte keukenmooie strakke haard met bankjesmooie tegels voor in de badkamerLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!Jip en Janneke kamerPortugese tegels - ik ben er dol op!Ideetje voor de voortuinmooi badkamer beton

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
woonkamer wit grijsZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken. Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opPrachtige Scandinavische woonkamer met open haard.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
DIY: Verzamel berkenstammetjes en zaag er een gat in voor het waxinelichtje.Mooi tintgebruik en verschilllend structuur.DIY: Maak van takken handige kapstokken.woonkamer wit grijsKeuken Landelijk........ .Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. Lijmpistool, glas en spuitverf!Kerst in wittinten.  Sfeervolle kaarsen voor op de tuintafel.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?