mooie tegels voor in de badkamerPrachtige grote spiegel voor op de slaapkamerBetongrijs in combinatie met witte keukenLeuke moderne tuin, waarvan de pergola zeker bruikbaar is in onze tuin!Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.mooi badkamer betonmooie strakke haard met bankjesLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!strakke tuin.

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opwoonkamer wit grijsZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken. Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
Takken als kapstokSfeervolle kaarsen voor op de tuintafel.  DIY: Maak van takken handige kapstokken.DIY: Verzamel berkenstammetjes en zaag er een gat in voor het waxinelichtje.Ruimtebesparend bed, want geplaatst op handige ladekasten. Ook mooi: het sisal op de vloer.Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opLijmpistool, glas en spuitverf!Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. De trend van deze herfst en winter, STARS !

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten