mooi badkamer betonBetongrijs in combinatie met witte keukenmooie tegels voor in de badkamerBadkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.mooie zitbank met kussenPrachtige grote spiegel voor op de slaapkamerstrakke tuin.  mooie strakke haard met bankjesLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
woonkamer wit grijsZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken. Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opPrachtige Scandinavische woonkamer met open haard.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda KruseTafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. Klassieke, landelijke keuken Sfeervolle kaarsen voor op de tuintafel.  Keuken Landelijk........ .Leuke manier om tulpen neer te zetten.  leuk te maken van twee oude deurtjesDIY: Verzamel berkenstammetjes en zaag er een gat in voor het waxinelichtje.Ruimtebesparend bed, want geplaatst op handige ladekasten. Ook mooi: het sisal op de vloer.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?