Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.Leuke moderne tuin, waarvan de pergola zeker bruikbaar is in onze tuin!mooie tegels voor in de badkamerPrachtige grote spiegel voor op de slaapkamerBetongrijs in combinatie met witte keukenmooie strakke haard met bankjesmooi badkamer betonLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!Ideetje voor de voortuin

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  woonkamer wit grijsHeel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
De trend van deze herfst en winter, STARS !Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. Leuke manier om tulpen neer te zetten.  leuk te maken van twee oude deurtjesSfeervolle kaarsen voor op de tuintafel.  Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda KruseKlassieke, landelijke keuken Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Een strakke en toch landelijke keuken!

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?