Leuke moderne tuin, waarvan de pergola zeker bruikbaar is in onze tuin!mooie strakke haard met bankjesstrakke tuin.  mooie tegels voor in de badkamerPrachtige grote spiegel voor op de slaapkamerBadkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.mooi badkamer betonLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!Ideetje voor de voortuin

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opwoonkamer wit grijsZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
Lijmpistool, glas en spuitverf!Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda KruseKlassieke, landelijke keuken leuk te maken van twee oude deurtjesEen strakke en toch landelijke keuken!Ruimtebesparend bed, want geplaatst op handige ladekasten. Ook mooi: het sisal op de vloer.Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Leuk idee voor een feestjeDIY: Verzamel berkenstammetjes en zaag er een gat in voor het waxinelichtje.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten