mooi badkamer betonBetongrijs in combinatie met witte keukenmooie strakke haard met bankjesmooie zitbank met kussenPortugese tegels - ik ben er dol op!Leuke moderne tuin, waarvan de pergola zeker bruikbaar is in onze tuin!mooie tegels voor in de badkamerstrakke tuin.  Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
woonkamer wit grijsPrachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Zag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken. Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet op

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda KruseEen strakke en toch landelijke keuken!woonkamer wit grijsDIY: Verzamel berkenstammetjes en zaag er een gat in voor het waxinelichtje.Klassieke, landelijke keuken Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. leuk te maken van twee oude deurtjesPrachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Ibiza inrichting .

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten