Prachtige grote spiegel voor op de slaapkamerBetongrijs in combinatie met witte keukenBadkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.mooie zitbank met kussenmooie tegels voor in de badkamermooi badkamer betonmooie strakke haard met bankjesJip en Janneke kamerLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opPrachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  woonkamer wit grijsZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
Ruimtebesparend bed, want geplaatst op handige ladekasten. Ook mooi: het sisal op de vloer.Takken als kapstokDIY: Maak van takken handige kapstokken.Sfeervolle kaarsen voor op de tuintafel.  Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opLeuk idee voor een feestjeEen strakke en toch landelijke keuken!leuk te maken van twee oude deurtjesmooie kleuren fantastische ruimte!.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
Meer foto's ophalen

Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?