mooi badkamer betonBadkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.Ideetje voor de voortuinmooie zitbank met kussenLeuke moderne tuin, waarvan de pergola zeker bruikbaar is in onze tuin!mooie tegels voor in de badkamerJip en Janneke kamerstrakke tuin.  Landelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  woonkamer wit grijsHeel apart.. waarom kom ik hier zelf niet opZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken.

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
DIY: Maak van takken handige kapstokken.De trend van deze herfst en winter, STARS !Een strakke en toch landelijke keuken!Sfeervolle kaarsen voor op de tuintafel.  Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. DIY: Verzamel berkenstammetjes en zaag er een gat in voor het waxinelichtje.Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Bed van steigerhoutKeuken Landelijk........ .

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten