Betongrijs in combinatie met witte keukenstrakke tuin.  Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.Ideetje voor de voortuinLandelijk/industriële badkamer in zwart/wit/hout. Mooie sfeer!mooi badkamer betonmooie tegels voor in de badkamerLeuke moderne tuin, waarvan de pergola zeker bruikbaar is in onze tuin!Prachtige grote spiegel voor op de slaapkamer

Nieuw huis

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

15 foto's
Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  woonkamer wit grijsZag dit toevallig op facebook voorbij komen. 
Simpel, leuk en volgens mij kan zelfs ik dat nog wel maken. Heel apart.. waarom kom ik hier zelf niet op

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

4 foto's
Klassieke, landelijke keuken leuk te maken van twee oude deurtjesDIY: Verzamel berkenstammetjes en zaag er een gat in voor het waxinelichtje.Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda KruseDe trend van deze herfst en winter, STARS !Prachtige Scandinavische woonkamer met open haard.  Lijmpistool, glas en spuitverf!Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. Leuke manier om tulpen neer te zetten.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

39 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten