Mini portemonneetje hakenOmslagdoek 
gehaakt van Wibra  garen  Fenna ,  en het haakt  erg fijn
gehaakte omslagdoekGaaf gehaakt bedsprei. De kleuren combineren ook goed.Zo blij met mijn zelfgemaakte tafeltjes. Gehaakte hoes om autoband met berkenpootjes.Een plastik potje met plantje !

Zet het plantje in een plastik wegwerp bakje(om water op te vangen) dan met zpagetti lint een jasje eromheen haken in 20 minuten 1 klaar!
Gehaakte voetversiering van katoen garen versierd met kraaltjes die meegehaakt zijnzo mooi en trendy  Barbara Mets gehaakte Ballarina  schoentjes  voor baby

haken

haak ideen

12 foto's
chaises longes in serreMooi pallet bed/bankjeItaly – Amalfi Coast: The Italian Paradise

Vind ik leuk

Een verzameling van alle foto's die ik leuk vind.

3 foto's
Leuk voor kinderenkalkverf en ruw hout, mooie combi!Walk in closet voor op zolder. Houten blokken als salontafel. Houten blokken als salontafel of bijzettafeltjes Lage shutters in mooie kleur groenMooi oud groen onderkastje, kijk voor zulke brocante onderkasten eens bij www.old-basics.nl Handig die balkjes onder die louvre luikjes, zo blijven ze staan op de vensterbank. 
Heb zelf een kamerscherm van de xenos in delen gezaagd, maar bleef niet stabiel staan op de vensterbank. Dit is weer eens een andere vorm van  raamdecoratie, met een gevoel van privacy.Vazen omhaken
met zpagetti garen .
De lange vaas gekocht bij de action ( glas)
haak een rondje met 5 vasten
2e ronde 10 vasten 3 e ronde 20 vasten enz. (dat wordt de bodem) tot gewenste breedte. dan in het achterste lusje haken en niet meer meerderen, zo ga je de lengte haken.
 Zeepaard van hout

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

15 foto's
Nog een leuk idee voor de tuinoprit van kiezels/splitleuke verdeling van tegelsprachtige potten voor in de tuin

tuin

tuin idee

4 foto's
Handig en leuk voor in de tuin. Standaard U-profiel van beton (ca 15 euro). Kussen er op en klaar!
Ook leuk om te vervengrote tegels gecombineerd met kiezelssteigerhout in landeelijk groenmooie groene tuinmooie combinatie tussen hout, groen en steen.

tuinen

tuin ideen

5 foto's
eenvoudig uiltje met klei! Steigerhouten kerstboom

idee

kerst

KERST IDEE

2 foto's
Lichte woonkamer met getoogde shutters. Wat een prachtige ruime en lichte woonkamer is dit! De bijzondere vorm van het plafond wordt door de mooie getoogde shutters nog eens extra benadrukt. Doordat de raambekleding op maat is gemaakt, komen de ramen extra mooi uit. Jasno ShuttersStoere voorraadpotten voor in de keuken.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

2 foto's
Lichte woonkamer met getoogde shutters. Wat een prachtige ruime en lichte woonkamer is dit! De bijzondere vorm van het plafond wordt door de mooie getoogde shutters nog eens extra benadrukt. Doordat de raambekleding op maat is gemaakt, komen de ramen extra mooi uit. Jasno ShuttersMooie bestrating: betontegels en klinkers
Mooie loungehoek. Dit vind ik een erg mooi idee voor in de tuin, met hogere borders.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

3 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?