Brocante slaapkamer met oude luiken, landelijk wandrek, oude koffers, brocante kroonluchter met bloemen, linnen kussens en oude nachtkastjes: meubels en accessoires in deze stijl; uniek en oud; zijn te koop bij www.old-basics.nlPasen paasei steigerhoutZó maak je zelf een ophaalgordijn! Foto=tutorial!Minimalistische kerstversiering.  Leuk idee... schuifdeuren maken van een paar oude deuren, creëer je karakter in een nieuwbouw pand. Oude lamp beu maar wel een leuke kap? Verzamel wat takken een touw en wat lijm en je hebt een hele nieuwe look!mooi voor een smalle hal/gangmooie kruk-covers, die zijn zelf te hakenZelfgemaakte Krijtverf :OPTIE 1: 3 delen verf op 1 deel puur cement (mortel zonder zand) beetje aanlengen met wat water.
OPTIE 2: 3 delen verf op 1 deel gips.
Meng eerst de gips met een beetje water (let op niet te veel!!) daarna voeg je de verf (uiteraard op waterbasis) toe.Zo maak je eenvoudig zelf je eigen krijtverf in elke kleur die je wil!

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

83 foto's
Uit de seasons: kerststerren van moseen stolp maakt het net andersMooi plaatje !pastels met kerstOmgekeerde trechter met kaarsje.met oude restjes kant....een leuke kerstster makendit wil ik wel

vintage

vintage ideeën

7 foto's
vogelhuisje + voer.
kunnen de vogels lekker bakkie halen in de tuin.
 voor het vogelhuisje oude stenen thee pot.
voor boren eerst even afplakken met tape.
plankjes zagen. en in elkaar zetten.
voor de kopjes.
ongezouten frituurvet in blok. vogel zaad en bamboe stokje. 
baboe stokje met een knijper op zijn plaats houden.
vet smelten vogelvoer er in mengen.
en uit laten harden.
veel plezier
 WC rolletje insmeren met pindakaas en door het
vogelvoer rollen. Leuk lint er door heen en ophangen.

winter

vogelvoeder wcrol

2 foto's
Krans van kadolintjesKrans van knakworstjes in croissantdeeg. Handig voor bijvoorbeeld een kerstdiner op school. 
Rol knakworstjes 1 voor 1 in croissantdeeg  (beiden kant en klaar uit een blikje) Bak vervolgens in de oven af. Wanneer je 'm wilt eten, breek je gewoon steeds een broodje af!Idee van mijn facebookpagina Mooi Stoer! Kransen gedraaid van Fluffy Wool...zeer makkelijk....groots effect!!Mooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.een krans gemaakt van eierdoosjes... van de doosjes heb ik roosjes gemaakt... twee kleur doosjes gebruikt.
oude look gegeven met witte verf..kransen gemaakt van annabelsstoere potten voor vensterbank of mooi op eettafelmet een krans van xenos, in no time een gezellige winter/kerstkransKrans gemaakt van herfstblad,

Kransen

De mooiste kransen

21 foto's
mooi schelpen hart om op een canvas doek te makencreatief met schelpenMijn interieur in volledig stijl van het strand!

zomer

zomerse sferen

3 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten