stoere potten voor vensterbank of mooi op eettafelherfst krans makenKrans van knakworstjes in croissantdeeg. Handig voor bijvoorbeeld een kerstdiner op school. 
Rol knakworstjes 1 voor 1 in croissantdeeg  (beiden kant en klaar uit een blikje) Bak vervolgens in de oven af. Wanneer je 'm wilt eten, breek je gewoon steeds een broodje af!super leuk voor de sinteen krans gemaakt van eierdoosjes... van de doosjes heb ik roosjes gemaakt... twee kleur doosjes gebruikt.
oude look gegeven met witte verf..Sinterklaas krans, leuk om te maken.
met een krans van xenos, in no time een gezellige winter/kerstkransBron is huisje kijken. Zo leuk deze kransIdee van mijn facebookpagina Mooi Stoer! Kransen gedraaid van Fluffy Wool...zeer makkelijk....groots effect!!

Kransen

De mooiste kransen

16 foto's
Houten trap.  Leuk idee... schuifdeuren maken van een paar oude deuren, creëer je karakter in een nieuwbouw pand. De steigerhout bedstee van Sophiemooie kruk-covers, die zijn zelf te hakenDIY: Maak van takken handige kapstokken.En uiteraard ga ik deze ook zelf makenWat leuk, van een oude slee een leuke sidetable gemaakt!Windowpainting Christmas tree Gemaakt van pallethout!

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

71 foto's
een stolp maakt het net andersmet oude restjes kant....een leuke kerstster makenOmgekeerde trechter met kaarsje.

vintage

vintage ideeën

3 foto's
adventskrans maar dan anders...Heel simpel.. de potten hebben we almaak je eigen hang

advent

ideeën voor advent

3 foto's
taart voor op de paastafelPasen paasei steigerhoutKnutsel idee voor pasenEieren maken van touwGezellig op de paastafel.Pasen!
(kegels bekleed met hooi en eieren erop geplakt!)
Leuke krans voor de pasenkop en schotel van de kringloop, bolletje, lint en wat mosleuk idee voor pasen.

pasen

Creatieve ideeën voor pasen

22 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?