Voor een geweldige authentieke sfeer in de slaapkamer of woonkamer zijn de klassieke schuifdeuren fantastisch. Het is vooral het gevoel van gezelligheid en de industriële look.. Vraag simpel een folder aan bij deursystemen@gmail. com of kijk op ons vernieuwde site klassiekeschuifdeuren. nlmooie kruk-covers, die zijn zelf te hakenHouten eettafel met verschillende stoelen in wittinten. De lampen passen er perfect bij.mooi voor een smalle hal/gangDe oude kasten maken de sfeer in deze keuken, samen met de stoere tafel van oud hout. Ben je op zoek naar zulke oude kasten en tafels; kijk dan bij www.old-basics.nl daar hebben ze steeds weer nieuwe aanvoer van de mooiste echte oude meubelen en accessoires!dat is pas een gordijn ophangenoude deur word fotolijst en kapstok voor in de hal.Leuk idee... schuifdeuren maken van een paar oude deuren, creëer je karakter in een nieuwbouw pand. letterstickers plakken op canvas, verven, stickers verwijderen en klaar. Heel simpel.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

92 foto's
oude kroonluchter met servies voor de vogeltjes in de tuin. WC rolletje insmeren met pindakaas en door het
vogelvoer rollen. Leuk lint er door heen en ophangen.vogelhuisje + voer.
kunnen de vogels lekker bakkie halen in de tuin.
 voor het vogelhuisje oude stenen thee pot.
voor boren eerst even afplakken met tape.
plankjes zagen. en in elkaar zetten.
voor de kopjes.
ongezouten frituurvet in blok. vogel zaad en bamboe stokje. 
baboe stokje met een knijper op zijn plaats houden.
vet smelten vogelvoer er in mengen.
en uit laten harden.
veel plezier

winter

vogelvoeder wcrol

3 foto's
Uit de seasons: kerststerren van mospastels met kerstMooi plaatje !Omgekeerde trechter met kaarsje.een stolp maakt het net andersmet oude restjes kant....een leuke kerstster makendit wil ik wel

vintage

vintage ideeën

7 foto's
Idee van mijn facebookpagina Mooi Stoer! Kransen gedraaid van Fluffy Wool...zeer makkelijk....groots effect!!Krans gemaakt van herfstblad, lekkere herfst bezigheid een mooie krans maken van kastanje'sMooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.met een krans van xenos, in no time een gezellige winter/kerstkransKrans van knakworstjes in croissantdeeg. Handig voor bijvoorbeeld een kerstdiner op school. 
Rol knakworstjes 1 voor 1 in croissantdeeg  (beiden kant en klaar uit een blikje) Bak vervolgens in de oven af. Wanneer je 'm wilt eten, breek je gewoon steeds een broodje af!een krans gemaakt van eierdoosjes... van de doosjes heb ik roosjes gemaakt... twee kleur doosjes gebruikt.
oude look gegeven met witte verf..Sinterklaas krans, leuk om te maken.
stoere potten voor vensterbank of mooi op eettafel

Kransen

De mooiste kransen

21 foto's
Mijn interieur in volledig stijl van het strand!mooi schelpen hart om op een canvas doek te makencreatief met schelpen

zomer

zomerse sferen

3 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten