Idee van mijn facebookpagina Mooi Stoer! Kransen gedraaid van Fluffy Wool...zeer makkelijk....groots effect!!herfst krans makeneen krans gemaakt van eierdoosjes... van de doosjes heb ik roosjes gemaakt... twee kleur doosjes gebruikt.
oude look gegeven met witte verf..met een krans van xenos, in no time een gezellige winter/kerstkransKrans van knakworstjes in croissantdeeg. Handig voor bijvoorbeeld een kerstdiner op school. 
Rol knakworstjes 1 voor 1 in croissantdeeg  (beiden kant en klaar uit een blikje) Bak vervolgens in de oven af. Wanneer je 'm wilt eten, breek je gewoon steeds een broodje af!stoere potten voor vensterbank of mooi op eettafelcreatief met schelpenKrans gemaakt van herfstblad, Sinterklaas krans, leuk om te maken.

Kransen

De mooiste kransen

21 foto's
Uit de seasons: kerststerren van mosdit wil ik weleen stolp maakt het net andersmet oude restjes kant....een leuke kerstster makenOmgekeerde trechter met kaarsje.

vintage

vintage ideeën

5 foto's
creatief met schelpenMijn interieur in volledig stijl van het strand!mooi schelpen hart om op een canvas doek te maken

zomer

zomerse sferen

3 foto's
Leuke tafel van kistjesGemaakt van pallethout! Brocante slaapkamer met oude luiken, landelijk wandrek, oude koffers, brocante kroonluchter met bloemen, linnen kussens en oude nachtkastjes: meubels en accessoires in deze stijl; uniek en oud; zijn te koop bij www.old-basics.nlWat leuk, van een oude slee een leuke sidetable gemaakt!mooi op zolderZelfgemaakte Krijtverf :OPTIE 1: 3 delen verf op 1 deel puur cement (mortel zonder zand) beetje aanlengen met wat water.
OPTIE 2: 3 delen verf op 1 deel gips.
Meng eerst de gips met een beetje water (let op niet te veel!!) daarna voeg je de verf (uiteraard op waterbasis) toe.Zo maak je eenvoudig zelf je eigen krijtverf in elke kleur die je wil!Landelijke tafel met stijgerhout
Zó maak je zelf een ophaalgordijn! Foto=tutorial!wat een leuk idee

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

71 foto's
maak je eigen hangHeel simpel.. de potten hebben we aladventskrans maar dan anders...

advent

ideeën voor advent

3 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?