mooi voor een smalle hal/gangWat leuk, van een oude slee een leuke sidetable gemaakt!Voor een geweldige authentieke sfeer in de slaapkamer of woonkamer zijn de klassieke schuifdeuren fantastisch. Het is vooral het gevoel van gezelligheid en de industriële look.. Vraag simpel een folder aan bij deursystemen@gmail. com of kijk op ons vernieuwde site klassiekeschuifdeuren. nlTafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes. Decoratieve horren gemaakt van oude vitrage, gespannen om een houten frame.Gemaakt van pallethout! Amsterdamse grachten pandjes gemaakt van oud steigerhout. Erg leuk voor bijvoorbeeld in de vensterbank.mooi op zolderLeuk idee... schuifdeuren maken van een paar oude deuren, creëer je karakter in een nieuwbouw pand.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën die ik wil toepassen in mijn huis.

75 foto's
WC rolletje insmeren met pindakaas en door het
vogelvoer rollen. Leuk lint er door heen en ophangen.vogelhuisje + voer.
kunnen de vogels lekker bakkie halen in de tuin.
 voor het vogelhuisje oude stenen thee pot.
voor boren eerst even afplakken met tape.
plankjes zagen. en in elkaar zetten.
voor de kopjes.
ongezouten frituurvet in blok. vogel zaad en bamboe stokje. 
baboe stokje met een knijper op zijn plaats houden.
vet smelten vogelvoer er in mengen.
en uit laten harden.
veel plezier

winter

vogelvoeder wcrol

2 foto's
Uit de seasons: kerststerren van moseen stolp maakt het net anderspastels met kerstmet oude restjes kant....een leuke kerstster makendit wil ik welOmgekeerde trechter met kaarsje.

vintage

vintage ideeën

6 foto's
met een krans van xenos, in no time een gezellige winter/kerstkransIdee van mijn facebookpagina Mooi Stoer! Kransen gedraaid van Fluffy Wool...zeer makkelijk....groots effect!!creatief met schelpenKrans gemaakt van herfstblad, Sinterklaas krans, leuk om te maken.
Krans van knakworstjes in croissantdeeg. Handig voor bijvoorbeeld een kerstdiner op school. 
Rol knakworstjes 1 voor 1 in croissantdeeg  (beiden kant en klaar uit een blikje) Bak vervolgens in de oven af. Wanneer je 'm wilt eten, breek je gewoon steeds een broodje af!herfst krans makenstoere potten voor vensterbank of mooi op eettafelMooie krans voor in de winter. Vooral de steeds kleiner wordende kerstballetjes vind ik leuk.

Kransen

De mooiste kransen

21 foto's
creatief met schelpenmooi schelpen hart om op een canvas doek te makenMijn interieur in volledig stijl van het strand!

zomer

zomerse sferen

3 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?