Verfijnen:


Keuken

Inspirerende foto's voor onze keukenverbouwing.


  10+

Betongrijs in combinatie met witte keukenVloer voor in de keuken.Dit vind ik een waanzinnige tafel voor in onze nieuwe keuken, en dan ook nog met 6 verschillende stoelenMooi!: binnenraam als afscheiding/roomdivider.Leuke open brocante boekenkast in de keuken met servies! de witte brocante eettafel en oude brocante stoelen maken de sfeer af! Kijk bij www.old-basics.nl voor vergelijkbare kasten, tafels, stoelen, houten kisten, emaille en meer!witte keuken met betonnen blad. witte keuken met betonnen blad witte keuken.  Mooi in een landelijke keuken!stoere keuken met beton aangekleed met brocante accessoires. Kijk voor mooie oude brocante accessoires in de grote loods (750m2) van www.old-basics.nlMooie witte keuken in kerstsfeer.Wit gecombineerd met hout. Verschillende frontjes binnen dezelfde keuken.

Interieuridee├źn

Mijn vergaarbak van leuke idee├źn en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.


  5

Vloer voor in de keuken.houten keuken.  witte keuken.  Planten als roomdivider in de kamer. Planten geven niet alleen sfeer in huis, ze kunnen ook heel praktisch zijn. deze witte orchideeën zijn bijvoorbeeld in grote witte plantenpotten van Elho geplaatst en vormen zo een natuurlijke roomdivider in de kamer. ElhoWitte trap op houten vloerdelen: sfeervol.
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?