Verfijnen:


Keuken

Inspirerende foto's voor onze keukenverbouwing.


  10+

Mooi in een landelijke keuken!Dit vind ik een waanzinnige tafel voor in onze nieuwe keuken, en dan ook nog met 6 verschillende stoelenLeuke open brocante boekenkast in de keuken met servies! de witte brocante eettafel en oude brocante stoelen maken de sfeer af! Kijk bij www.old-basics.nl voor vergelijkbare kasten, tafels, stoelen, houten kisten, emaille en meer!Vloer voor in de keuken.stoere keuken met beton aangekleed met brocante accessoires. Kijk voor mooie oude brocante accessoires in de grote loods (750m2) van www.old-basics.nlwitte keuken.  Betongrijs in combinatie met witte keukenMooi!: binnenraam als afscheiding/roomdivider.witte keuken met betonnen blad. witte keuken met betonnen blad Mooie witte keuken in kerstsfeer.Wit gecombineerd met hout. Verschillende frontjes binnen dezelfde keuken.

Interieuridee├źn

Mijn vergaarbak van leuke idee├źn en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.


  5

Vloer voor in de keuken.witte keuken.  Planten als roomdivider in de kamer. Planten geven niet alleen sfeer in huis, ze kunnen ook heel praktisch zijn. deze witte orchideeën zijn bijvoorbeeld in grote witte plantenpotten van Elho geplaatst en vormen zo een natuurlijke roomdivider in de kamer. Elhohouten keuken.  Witte trap op houten vloerdelen: sfeervol.
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?