Mooi in een landelijke keuken!Vloer voor in de keuken.Leuke open brocante boekenkast in de keuken met servies! de witte brocante eettafel en oude brocante stoelen maken de sfeer af! Kijk bij www.old-basics.nl voor vergelijkbare kasten, tafels, stoelen, houten kisten, emaille en meer!Betongrijs in combinatie met witte keukenDit vind ik een waanzinnige tafel voor in onze nieuwe keuken, en dan ook nog met 6 verschillende stoelenwitte keuken.  Mooi!: binnenraam als afscheiding/roomdivider.stoere keuken met beton aangekleed met brocante accessoires. Kijk voor mooie oude brocante accessoires in de grote loods (750m2) van www.old-basics.nlMooie witte keuken in kerstsfeer.

Keuken

Inspirerende foto's voor onze keukenverbouwing.

11 foto's
Vloer voor in de keuken.houten keuken.  witte keuken.  Witte trap op houten vloerdelen: sfeervol.  Planten als roomdivider in de kamer. Planten geven niet alleen sfeer in huis, ze kunnen ook heel praktisch zijn. deze witte orchideeën zijn bijvoorbeeld in grote witte plantenpotten van Elho geplaatst en vormen zo een natuurlijke roomdivider in de kamer. Elho

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

5 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten