Betonnen aanrechtblad in een stoere keukenOpen haard in de woonkamerIndustriele lampen, wandlampen, stoelen. Ginterieur Amerongen. zie siteMooie bank voor in de tuinmooie landelijke keuken met hoge plinthandige oplossing voor de stekkers in de keuken!Keukenblad en kastjes.  Moderne doorkijkhaard als meubelstuk. Een haard hoeft natuurlijk niet perse aan de muur vast gemaakt te worden. Deze haard is bijvoorbeeld geplaatst in een soort kast waardoor hij meer de uitstraling van een meubelstuk krijgt. Je kunt deze handige doorkijkhaard natuurlijk ook gebruiken als roomdivider. Je kunt dan aan twee kanten van het vlammenspel genieten. mooi met beton blad en hoog klein raam

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

19 foto's
mooi idee voor handdoeken in de badkamervensterbank en plinten.  Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.Keukenblad en kastjes.  Badkamer - planken.  vensterbank jaren 30Bankje voor in een nis bij het raam.  Mooie wandtegel.  robuust en solide, pure materialen.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

12 foto's
hele leuke raambankBrede vensterbank en Duette gordijneneiken vloer visgraat gelegd met witte olie behandelddaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

4 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten