Mooie bank voor in de tuinmooie landelijke keuken met hoge plintOpen haard in de woonkamerhandige oplossing voor de stekkers in de keuken!Industriele lampen, wandlampen, stoelen. Ginterieur Amerongen. zie siteopenhaard. leuke verdeling. stenen keukenwand.  Betonnen aanrechtblad in een stoere keukenModerne doorkijkhaard als meubelstuk. Een haard hoeft natuurlijk niet perse aan de muur vast gemaakt te worden. Deze haard is bijvoorbeeld geplaatst in een soort kast waardoor hij meer de uitstraling van een meubelstuk krijgt. Je kunt deze handige doorkijkhaard natuurlijk ook gebruiken als roomdivider. Je kunt dan aan twee kanten van het vlammenspel genieten.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

19 foto's
Bankje voor in een nis bij het raam.  Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.Badkamer - planken.  mooi idee voor handdoeken in de badkamerKeukenblad en kastjes.  robuust en solide, pure materialen.  vensterbank jaren 30vensterbank en plinten.  Mooie wandtegel.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

12 foto's
hele leuke raambankeiken vloer visgraat gelegd met witte olie behandeldBrede vensterbank en Duette gordijnendaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

4 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten