leuke muur met openhaardopenhaard. leuke verdeling. Moderne doorkijkhaard als meubelstuk. Een haard hoeft natuurlijk niet perse aan de muur vast gemaakt te worden. Deze haard is bijvoorbeeld geplaatst in een soort kast waardoor hij meer de uitstraling van een meubelstuk krijgt. Je kunt deze handige doorkijkhaard natuurlijk ook gebruiken als roomdivider. Je kunt dan aan twee kanten van het vlammenspel genieten. handige oplossing voor de stekkers in de keuken!mooie landelijke keuken met hoge plintKeukenblad en kastjes.  mooi met beton blad en hoog klein raamMooie bank voor in de tuinBetonnen aanrechtblad in een stoere keuken

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

19 foto's
Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.mooi idee voor handdoeken in de badkamerMooie wandtegel.  Keukenblad en kastjes.  vensterbank en plinten.  Badkamer - planken.  Bankje voor in een nis bij het raam.  vensterbank jaren 30robuust en solide, pure materialen.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

12 foto's
Brede vensterbank en Duette gordijnenhele leuke raambankeiken vloer visgraat gelegd met witte olie behandelddaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

4 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten