Verfijnen:


Interieuridee├źn

Mijn vergaarbak van leuke idee├źn en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.


  10+

openhaard. leuke verdeling. mooi met beton blad en hoog klein raamOpen haard in de woonkamerhandige oplossing voor de stekkers in de keuken!mooie landelijke keuken met hoge plintIndustriele lampen, wandlampen, stoelen. Ginterieur Amerongen. zie siteBetonnen aanrechtblad in een stoere keukenEiken houten visgraat vloer, wit geolied.Keukenblad en kastjes.  Moderne doorkijkhaard als meubelstuk. Een haard hoeft natuurlijk niet perse aan de muur vast gemaakt te worden. Deze haard is bijvoorbeeld geplaatst in een soort kast waardoor hij meer de uitstraling van een meubelstuk krijgt. Je kunt deze handige doorkijkhaard natuurlijk ook gebruiken als roomdivider. Je kunt dan aan twee kanten van het vlammenspel genieten. deze is superdaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)Robuuste houte keuken, mooie indelingKeuken1. Mooie stoere keuken

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.


  10+

Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.vensterbank en plinten.  Badkamer - planken.  mooi idee voor handdoeken in de badkamerKeukenblad en kastjes.  robuust en solide, pure materialen.  Mooie wandtegel.  Rust en wellness in de badkamer. Een fraaie, ingetogen badkamer met subtiele wandafvoer voor douchewater en een AquaClean douchewc. Beiden van Geberit. Geberit AquaCleanBankje voor in een nis bij het raam.  Jasno shutters ook voor draaikiep ramen. 
De shutters van JASNO kunnen zonder problemen in de badkamer worden toegepast. Als je op de bolletjes in de foto klikt, kun je zien waarom. Ze mogen echter niet in direct contact met water staan. www.jasnoshutters.nlwastafel hout.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.


  4

Brede vensterbank en Duette gordijnenhele leuke raambankeiken vloer visgraat gelegd met witte olie behandelddaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?