Verfijnen:


Interieuridee├źn

Mijn vergaarbak van leuke idee├źn en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.


  10+

openhaard. leuke verdeling. Open haard in de woonkamerKeukenblad en kastjes.  handige oplossing voor de stekkers in de keuken!Industriele lampen, wandlampen, stoelen. Ginterieur Amerongen. zie sitemooie landelijke keuken met hoge plintEiken houten visgraat vloer, wit geolied.deze is superdaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)Moderne doorkijkhaard als meubelstuk. Een haard hoeft natuurlijk niet perse aan de muur vast gemaakt te worden. Deze haard is bijvoorbeeld geplaatst in een soort kast waardoor hij meer de uitstraling van een meubelstuk krijgt. Je kunt deze handige doorkijkhaard natuurlijk ook gebruiken als roomdivider. Je kunt dan aan twee kanten van het vlammenspel genieten. Keuken1. Mooie stoere keuken

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.


  10+

Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.vensterbank en plinten.  Keukenblad en kastjes.  Mooie wandtegel.  Badkamer - planken.  robuust en solide, pure materialen.  Bankje voor in een nis bij het raam.  Jasno shutters ook voor draaikiep ramen. 
De shutters van JASNO kunnen zonder problemen in de badkamer worden toegepast. Als je op de bolletjes in de foto klikt, kun je zien waarom. Ze mogen echter niet in direct contact met water staan. www.jasnoshutters.nlRust en wellness in de badkamer. Een fraaie, ingetogen badkamer met subtiele wandafvoer voor douchewater en een AquaClean douchewc. Beiden van Geberit. Geberit AquaCleanwastafel hout.  mooi idee voor handdoeken in de badkamer

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.


  4

hele leuke raambankBrede vensterbank en Duette gordijneneiken vloer visgraat gelegd met witte olie behandelddaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?