openhaard. leuke verdeling. mooie landelijke keuken met hoge plinthandige oplossing voor de stekkers in de keuken!Open haard in de woonkamerModerne doorkijkhaard als meubelstuk. Een haard hoeft natuurlijk niet perse aan de muur vast gemaakt te worden. Deze haard is bijvoorbeeld geplaatst in een soort kast waardoor hij meer de uitstraling van een meubelstuk krijgt. Je kunt deze handige doorkijkhaard natuurlijk ook gebruiken als roomdivider. Je kunt dan aan twee kanten van het vlammenspel genieten. daglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)Eiken houten visgraat vloer, wit geolied.deze is superIndustriele lampen, wandlampen, stoelen. Ginterieur Amerongen. zie site

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

14 foto's
Badkamer: ingebouwde houten planken voor opbergen van handdoeken etc.mooi idee voor handdoeken in de badkamervensterbank en plinten.  Mooie wandtegel.  Badkamer - planken.  Keukenblad en kastjes.  robuust en solide, pure materialen.  Rust en wellness in de badkamer. Een fraaie, ingetogen badkamer met subtiele wandafvoer voor douchewater en een AquaClean douchewc. Beiden van Geberit. Geberit AquaCleanBankje voor in een nis bij het raam.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

11 foto's
eiken vloer visgraat gelegd met witte olie behandeldBrede vensterbank en Duette gordijnenhele leuke raambankdaglicht door glazen dak/ lichtstraat (www.lichtstraatspecialst.nl)

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

4 foto's
Meer foto's ophalen

Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?