Modern interieur in neutrale kleuren met bijzondere lamp. Typerend voor deze bijzondere lamp van Lucente is de eenvoud en complexiteit in één ontwerp. De fragiele structuur is strak en geometrisch opgebouwd en straalt tegelijkertijd levendigheid uit. Dit ontwerp van Brian Rasmussen is vervaardigd uit 19 metalen elementen. De lichtbron bevindt zich in een opaal geblazen element, waaruit het licht zich verspreid. Natuurlijke tuinafscheiding, mooie wilgentakken toch strak.Zitje met kussens in het raamkozijn. Wat zou ik graag zo'n raambankje willen! Heerlijk plekje om te lezen. vijver ook voor een kleine tuintekst op muur?Opbergkast berging. Opbergidee via internetZeer strakke design raambank.  Eric Kusters badkamer.  Planten als roomdivider in de kamer. Planten geven niet alleen sfeer in huis, ze kunnen ook heel praktisch zijn. deze witte orchideeën zijn bijvoorbeeld in grote witte plantenpotten van Elho geplaatst en vormen zo een natuurlijke roomdivider in de kamer. Elho

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

16 foto's
fris tuinontwerp.

Mijn wensenlijst

Een verzameling van alle producten die ik graag zou willen hebben.

1 foto
fijn om het goed te hebben hangenInbouwkast naast raamtypografisch, muursticker, leuk idee, gevoelRaambank die doorloopt over de hele muur.  tuin met hoogteverschillenDesign wastafel van Q-Artz. Deze prachtige wastafel komt uit de Q-Artz Nine collectie en is op maat gemaakt. De wastafel is compleet vervaardigd uit hoogwaardig kwarts composietsteen en kan in veel kleuren worden geleverd. Q-ArtzQ-artz extravert.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

7 foto's
Werkplek met witte blad. Werkplek waar kun je goed concentreren. Norm Architectstypografisch, muursticker, leuk idee, gevoelZitje met kussens in het raamkozijn. Wat zou ik graag zo'n raambankje willen! Heerlijk plekje om te lezen. Slimme opbergruimte, mooi aangelicht, in matte betonstuc.  idee voor inloopkastSfeervolle bakstenen openhaard en roomdevider in 1De hondenmand pEi Pod. Dit eivormige mandje vormt een warm nest voor je hond of kat. pEI PodEen modern landelijke sfeer in de badkamer met een vrijstaand bad en natuurstenen scherven in mooie natuurlijke tinten. Zie voor meer foto's de facebook pagina van stravers in meerkerkModerne witte keuken van Paul van de Kooi. Deze moderne witte keuken past in elk modern interieur. Opvallend zijn de gaspitten die los in het aanrechtblad zijn verwerkt in plaats van in een kookplaat. Zo bepaal je zelf hoeveel ruimte jij voor je pannen nodig hebt. Het spoeleiland heeft een roestvrijstalen aanrechtblad met geïntegreerde anderhalve spoelbak. Dit zorgt voor veel schoonmaakgemak. Daarnaast is er gekozen voor een kokendwaterkraan.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

12 foto's
Mooie tekst op muurtekst.

teksten

teksten op de muur

2 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten