Stoere keuken met wandlampen van puur hout. De gecapitonneerde krukken geven een mooi contrast met het strakke betonnen blad, door ons gerealiseerd. Ginterieur in Amerongen(De Eerste Kamer) Strakke badkamer met stijlvolle waskommen op maatwerk blad. De rustige kleurstelling van deze badkamer benadrukt de pure vormen van het sanitair. Het royale bad is onder het schuine dak aan de achterzijde van de badkamer geplaatst. Een mooi detail is het doorlopende, maatwerk wastafelblad. Het wastafelblad en het badkamermeubel zijn van massief eiken. Het hout brengt warmte en sfeer in de badkamer. Bidet en het toilet passen qua ronde vormgeving uitstekend bij de waskommen. Ten slotte maken de strakke inloopdouche met passende designradiator deze badkamer helemaal compleet. Meer foto's op www.eerstekamerbadkamers.nlZitje met kussens in het raamkozijn. Wat zou ik graag zo'n raambankje willen! Heerlijk plekje om te lezen. vijver ook voor een kleine tuinOpbergkast berging. Opbergidee via internetNatuurlijke tuinafscheiding, mooie wilgentakken toch strak.Planten als roomdivider in de kamer. Planten geven niet alleen sfeer in huis, ze kunnen ook heel praktisch zijn. deze witte orchideeën zijn bijvoorbeeld in grote witte plantenpotten van Elho geplaatst en vormen zo een natuurlijke roomdivider in de kamer. Elhotekst op muur?Eric Kusters badkamer.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

17 foto's
fris tuinontwerp.

Mijn wensenlijst

Een verzameling van alle producten die ik graag zou willen hebben.

1 foto
Inbouwkast naast raamfijn om het goed te hebben hangentypografisch, muursticker, leuk idee, gevoeltuin met hoogteverschillenRaambank die doorloopt over de hele muur.  Design wastafel van Q-Artz. Deze prachtige wastafel komt uit de Q-Artz Nine collectie en is op maat gemaakt. De wastafel is compleet vervaardigd uit hoogwaardig kwarts composietsteen en kan in veel kleuren worden geleverd. Q-ArtzQ-artz extravert.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

7 foto's
Werkplek met witte blad. Werkplek waar kun je goed concentreren. Norm ArchitectsZitje met kussens in het raamkozijn. Wat zou ik graag zo'n raambankje willen! Heerlijk plekje om te lezen. typografisch, muursticker, leuk idee, gevoelidee voor inloopkastSlimme opbergruimte, mooi aangelicht, in matte betonstuc.  Sfeervolle bakstenen openhaard en roomdevider in 1De hondenmand pEi Pod. Dit eivormige mandje vormt een warm nest voor je hond of kat. pEI PodEen modern landelijke sfeer in de badkamer met een vrijstaand bad en natuurstenen scherven in mooie natuurlijke tinten. Zie voor meer foto's de facebook pagina van stravers in meerkerkModerne witte keuken van Paul van de Kooi. Deze moderne witte keuken past in elk modern interieur. Opvallend zijn de gaspitten die los in het aanrechtblad zijn verwerkt in plaats van in een kookplaat. Zo bepaal je zelf hoeveel ruimte jij voor je pannen nodig hebt. Het spoeleiland heeft een roestvrijstalen aanrechtblad met geïntegreerde anderhalve spoelbak. Dit zorgt voor veel schoonmaakgemak. Daarnaast is er gekozen voor een kokendwaterkraan.

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

12 foto's
Mooie tekst op muurtekst.

teksten

teksten op de muur

2 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten