Stoere keuken met wandlampen van puur hout. De gecapitonneerde krukken geven een mooi contrast met het strakke betonnen blad, door ons gerealiseerd. Ginterieur in Amerongenvijver ook voor een kleine tuinOpbergkast berging. Opbergidee via internetZitje met kussens in het raamkozijn. Wat zou ik graag zo'n raambankje willen! Heerlijk plekje om te lezen. Zeer strakke design raambank.  Natuurlijke tuinafscheiding, mooie wilgentakken toch strak.tekst op muur?(De Eerste Kamer) Strakke badkamer met stijlvolle waskommen op maatwerk blad. De rustige kleurstelling van deze badkamer benadrukt de pure vormen van het sanitair. Het royale bad is onder het schuine dak aan de achterzijde van de badkamer geplaatst. Een mooi detail is het doorlopende, maatwerk wastafelblad. Het wastafelblad en het badkamermeubel zijn van massief eiken. Het hout brengt warmte en sfeer in de badkamer. Bidet en het toilet passen qua ronde vormgeving uitstekend bij de waskommen. Ten slotte maken de strakke inloopdouche met passende designradiator deze badkamer helemaal compleet. Meer foto's op www.eerstekamerbadkamers.nlModern interieur in neutrale kleuren met bijzondere lamp. Typerend voor deze bijzondere lamp van Lucente is de eenvoud en complexiteit in één ontwerp. De fragiele structuur is strak en geometrisch opgebouwd en straalt tegelijkertijd levendigheid uit. Dit ontwerp van Brian Rasmussen is vervaardigd uit 19 metalen elementen. De lichtbron bevindt zich in een opaal geblazen element, waaruit het licht zich verspreid.

Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.

17 foto's
fris tuinontwerp.

Mijn wensenlijst

Een verzameling van alle producten die ik graag zou willen hebben.

1 foto
Inbouwkast naast raamfijn om het goed te hebben hangentuin met hoogteverschillenRaambank die doorloopt over de hele muur.  Design wastafel van Q-Artz. Deze prachtige wastafel komt uit de Q-Artz Nine collectie en is op maat gemaakt. De wastafel is compleet vervaardigd uit hoogwaardig kwarts composietsteen en kan in veel kleuren worden geleverd. Q-Artztypografisch, muursticker, leuk idee, gevoelQ-artz extravert.

Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

7 foto's
Werkplek met witte blad. Werkplek waar kun je goed concentreren. Norm Architectsidee voor inloopkastSfeervolle bakstenen openhaard en roomdevider in 1Zitje met kussens in het raamkozijn. Wat zou ik graag zo'n raambankje willen! Heerlijk plekje om te lezen. kunnen wij ook niet 1 groot eiland in het midden? de tweede kamerHalf ingebouwde whirlpool in ruime badkamer. Dat een hoekbad niet altijd in een hoek geplaatst hoeft te worden bewijst deze opstelling. Het Jacuzzi Aquasol bad staat midden in deze ruime badkamer en is half ingebouwd in een donker plateau waardoor niet alleen een prachtig geheel ontstaat. Het plateau zorgt voor sfeer en is tevens een mooie plek voor allerhande accessoires. Slimme opbergruimte, mooi aangelicht, in matte betonstuc.  typografisch, muursticker, leuk idee, gevoelDe hondenmand pEi Pod. Dit eivormige mandje vormt een warm nest voor je hond of kat. pEI Pod

Hebben!

Een overzicht van dingen die ik direct in mijn interieur wil toepassen.

12 foto's
tekst.  Mooie tekst op muur

teksten

teksten op de muur

2 foto's
meer lookbooks ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten