Fantastische tegelvloer in klassieke keuken. Terras met buitenkeuken. Door de openslaande deuren is dit terras een verleninging van de woonruimte geworden. Ik vind de houten vloer erg mooi en de overkapping. Homeklondike.comOriginele raambekleding voor de badkamer. Mooie badkamer met Portugese tegels op de vloer. Badkamerwand afgewerkt met mineraal gesteente. De wandafwerking in deze badkamer is gedaan door Laguzzo. De afwerking van Laguzzo is gebaseerd op vermalen mineraal gesteente welke met behulp van een bindmiddel tot een pasta wordt gemaakt. 
Verder is er in deze badkamer ook goed nagedacht over de verlichting. Groot en veel licht in het plafond met mooi zacht licht in de nissen. Laguzzo by SensoPortugese tegels. Badkamer met mozaïektegels en shutters. Prachtig zijn deze shutters. Ze geven de verder simpele badkamer meteen sfeer. Het bad is tegen de muur geplaatst en betegeld met mozaïektegels. Jasno Shuttersbadkamer. betonlook Moderne aanbouw met houten vloer. Wat een extra licht geeft een glazen aanbouw toch! Door de mooie lichte houten vloer lijkt de woonkamer eindeloos door te lopen. De slimme zonwering zorgt ervoor dat het op zonnige dagen binnen niet te warm wordt. Serbo

Mijn stijl en smaak

Beelden die mijn stijl typeren en laten zien waar ik voor sta.

16 foto's
marokkaans tegelwerk. m2. M1. cementtegels. s1. borduurmozaiek. borduren. groen. baksteen.

tegels

tegel inspiratie

9 foto's
Meer foto's ophalen

Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?