Bladerdeeg, gerookte ham en wat eigeel. 15 a 20 min in de voorverwarmde oven op 180°.(Tot ze wat kleur krijgen)
 Meer heb je niet nodig om deze lekkere aperostengels te maken.

stel Lime een vraag of plaats een reactie

Geen foto
tryntje
tryntje zegt ()

Ik ga het vanavond maken, huis vol visite, lijkt me heel erg lekker..
beantwoord

kittekat21
kittekat21 zegt ()

Met parmaham was ie heerlijk! Goeie tip van de komijn , thnx :) Gaan we proberen :)
beantwoord

Aapie
Aapie zegt ()

Is het de bedoeling dat je de bladerdeeg uit rolt?
beantwoord

Kirfra1972
Kirfra1972 zegt ()

Wat ik me afvraag, kun je deze ook vantevoren maken en bijv inviezen?
beantwoord

Carolinii
Carolinii zegt ()

Heb ze vanavond gemaakt en ze waren super lekker! Beetje peper eroverheen maakt 't helemaal af :)
beantwoord

cheel
cheel zegt ()

Ik heb ze gemaakt met ontbijtspek, kaas.. oprollen kiepjes gesneden,, eigeel erover en sesamzaad erover...heerlijk
beantwoord

Lwdn
Lwdn zegt ()

ook leuk om er kaas overheen te strooien, ham kaas stengels
beantwoord

Pianootje
Pianootje zegt ()

Echt ontzettend lekker! En eigeel hoeft er helemaal niet over. Je kan zonder doen of een met een beetje melk.
beantwoord

Inspi
Inspi zegt ()

waren goed gelukt hier, maar wel wat droog. Mss andere ham/vulling proberen
beantwoord

bekijk alle 12 reacties

Bladerdeeg, gerookte ham en wat eigeel. 15 a 20 min in de voorverwarmde oven op 180°.(Tot ze wat kleur krijgen) Meer heb je niet nodig om deze lekkere aperostengels te maken.

sla op in lookbook

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?