Knutselen

Leuk voor juf

26
Superleuk om te maken van wat restjes papier! 2x hetzelfde hartje knippen, de onderste plakken en de bovenste er bovenop 'naaien' met een paar steekjes in de midden van boven naar beneden.
Homemade-by-MariekeHomemade-by-Marieke
1 900+
Ook al zegt ze dat ze helemaal niets wil hebben en het allemaal niet hoeft. Geloof dit niet. Elke moeder vindt het leuk als er op deze dag aandacht aan haar gegeven wordt. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat ze haar feest- en vertroeteldag van dit jaar nooit meer zal vergeten. Ze kijkt al het hele jaar al uit naar deze verwendag dus… doe je best!.
dekokado2015dekokado2015
1 80+
Kerstster brood met pesto, super leuk idee voor kerst! Hij is heel makkelijk te maken met 4 ingrediënten en héél erg lekker!
byArankabyAranka
7 2K+
Met wat canvas, hobbylijm en een bak vol knopen, maak je in een handomdraai een origineel kunstwerk. Teken eerst met potlood de omtrek van een dier of voorwerp op het doek en plak de vorm vervolgens vol met knopen..
ElsaRElsaR
0 300+
Leuk om te geven als verjaardags cadeautje Nodig: Komkommer Geld Potje plantenbakje En iets op het potje mee te vullen
KennedyMilanKennedyMilan
2 600+
Leuk werkje. Vouw blaadje. Teken halve kerstboom tegen vouw. Knip in tot de rand van de boom. Vouw open en vouw de takken enkel of dubbel naar beneden. begin onderaan. Versier met ballen uit de perforator of plak op een kaart.
JeseniJeseni
0 100+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten