Keuken

keukenideen

7
Moderne keuken met inbouwkast en houten kasten. Inbouwkasten zie je veel in moderne keukens. Ze zijn handig, hebben veel bergruimte, en geven rust. De inbouwkast in deze keuken heeft de apparatuur een plekje gevonden in de inbouwkast die bestaat uit 16 gelijke delen. Daarbij is speels gebruik gemaakt van de verschillende prints van de kasten. De twee eilanden hebben dezelfde hout print en dat geeft een mooie eenheid in de keuken. Het stoere werkblad is van beton.
YvetteYvette
0 10+
Designkraan in warme keuken van hout en werkblad van natuursteen. In een voormalig koetshuis van een landhuis staat deze keuken die op maat is ontworpen en gebouwd voor deze locatie. De eigenaren, een jong stel zonder kinderen, stelde bijzondere hoge eisen aan de keuken; zowel aan het gebruiksgemak als het ontwerp was het beste alleen goed genoeg.
TamaraTamara
0 4
Keukenkraan Uso van KWC. De USO van KWC is op z'n minst een opvallende kraan te noemen. Alleen de bediening van de keukenkraan is al bijzonder. Geen handel waaraan je moet draaien om het water te laten stromen, maar je geeft een klein tikje op de hals en de kraan begint te lopen. Twee tikjes en je hebt warm water en drie tikjes voor heet water. De ledverlichting geeft door middel van kleuren aan hoe warm het water is. De kraan is zowel geschikt voor de keuken als voor de badkamer. KWC
KWCKWC
0 7
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten