Verfijnen:


Inspirerend

Beelden die me inspireren om lekker aan de slag te gaan met mijn interieur.


ribje ribje 

Mini-fritta's........ als hapje bij de borrel!

Klop 7 eieren en 2 eetlepels melk met wat zout en peper. Vet een muffinvorm voor 12 stuks in.
Voeg je favoriete vulling toe, bijvoorbeeld doperwten met verse munt, geitenkaas, gebakken champignons, bacon, geraspte kaas, kerstomaatjes of paprika en verdeel hierna het eimengsel over de holten. 
Bak in 15-20 minuten in de oven op 180°C krokant en goudbruin. Laat ze iets afkoelen voor je ze uit de vorm haalt.
Mini-fritta's........ als hapje bij de borrel! Klop 7 eieren en 2 eetlepels melk met wat zout en peper. Vet een muffinvorm voor 12 stuks in. Voeg je favoriete vulling toe, bijvoorbeeld doperwten met verse munt, geitenkaas, gebakken champignons, bacon, geraspte kaas, kerstomaatjes of paprika en verdeel hierna het eimengsel over de holten. Bak in 15-20 minuten in de oven op 180°C krokant en goudbruin. Laat ze iets afkoelen voor je ze uit de vorm haalt.
ribjegeplaatst door ribje
Een waanzinig mooi bed, voor in de slaapkamer van de kids! 
Vol heerlijke kussens, een echt lounge hoekje!
Een waanzinig mooi bed, voor in de slaapkamer van de kids! Vol heerlijke kussens, een echt lounge hoekje!
ribjegeplaatst door ribje
Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda Kruse
Salontafel(tjes, ontwerp Piet-Jan van den Kommer. Leuk idee, losse houten blokken die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Maar misschien niet strak genoeg in combinatie met mijn favoriete keuken nr. 1 fotograaf Jolanda Kruse
ribjegeplaatst door ribje
Koop een setje houten lepels (of gebruik plastic lepels) en smelt wat chocolade au bain marie. Giet de lepels vol met de gesmolten chocolade en leg ze op een stukje bakpapier. Versier de lepels vervolgens met een topping naar keuze: marshmallows, m&m's, nootjes of hagelslag. Laat de lepels een paar uur opstijven in de koelkast, doe er een stukje transparant folie en een strikje omheen en klaar is je cadeautje voor in de warme chocolademelk!
Koop een setje houten lepels (of gebruik plastic lepels) en smelt wat chocolade au bain marie. Giet de lepels vol met de gesmolten chocolade en leg ze op een stukje bakpapier. Versier de lepels vervolgens met een topping naar keuze: marshmallows, m&m's, nootjes of hagelslag. Laat de lepels een paar uur opstijven in de koelkast, doe er een stukje transparant folie en een strikje omheen en klaar is je cadeautje voor in de warme chocolademelk!
ribjegeplaatst door ribje
Meer foto's ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?