woonboerderijtje bourtange

we hebben een woonboerderijtje gekocht en zijn nu aan het neuzen voor ideeën voor de verbouwing

34
Bijzondere manier om fotolijsten te groeperen. Door de fotolijsten allemaal op de middenlijn uit te lijnen ontstaat een mooi lijnenspel.
IetjeIetje
Douchegoot Viega Advantix voor de bestaande douche. Doucheafvoer Advantix van Viega heeft een hoogte van slechts 62 millimeter. De afvoer werd speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten, waar de nieuwste techniek op een vaak beperkte ruimte of met geringe inbouwhoogte moet worden gerealiseerd. Naast de standaarduitvoering met een geringe inbouwhoogte van slechts 62 millimeter, kan voor alle hoekafvoer-varianten worden volstaan met een hoogte van 66 millimeter. Viega
TamaraTamara
1 100+
Kinderkamer met bedstee-effect. Wat een ontzettend leuk idee voor een kinderkamer met een schuin dak! Zo maak je er een soort bedstee van.
IetjeIetje
0 1.1K+
Landelijke boerendeur in de hal. Geweldig deze landelijke hal met deur waarvan de boven- en onderkant los van elkaar open kunnen. De landelijke inrichting van deze ruimte geeft bij binnenkomst meteen een warm gevoel.Let ook op de slimme opbergruimte onder de trap!
IetjeIetje
0 400+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten