Interieurideeen nieuwe huis woonkamer

Ideeën opdoen voor de woonkamer van ons nieuwe huis

18
Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes.
anjaanja
Arclinea Italia te Amsterdam. Arclinea Amsterdam heeft deze keuken naar wensen van de klant geleverd in Amsterdam. Het is een combinatie van hoogglans vol kunststof deuren met RVS.
Vincent_LametVincent_Lamet
0 10+
Moderne doorkijkhaard als meubelstuk. Een haard hoeft natuurlijk niet perse aan de muur vast gemaakt te worden. Deze haard is bijvoorbeeld geplaatst in een soort kast waardoor hij meer de uitstraling van een meubelstuk krijgt. Je kunt deze handige doorkijkhaard natuurlijk ook gebruiken als roomdivider. Je kunt dan aan twee kanten van het vlammenspel genieten.
YvetteYvette
2 400+
Mooie balans van kleuren. Een ruim interieur met een mooie balans tussen de kleuren van de muur, deur en vloer. Op de vloer ligt een ruig hoogpolig tapijt dat goed kleurt met de houten vloerdelen. De grijze muur vormt een mooie achtergrond voor de fraaie deur.
Welke_RedactieWelke_Redactie
0 80+
Lichte woonkamer met getoogde shutters. Wat een prachtige ruime en lichte woonkamer is dit! De bijzondere vorm van het plafond wordt door de mooie getoogde shutters nog eens extra benadrukt. Doordat de raambekleding op maat is gemaakt, komen de ramen extra mooi uit. Jasno Shutters
TamaraTamara
0 100+
Landelijke keuken met verrassende linoleum vloer. Deze gezellige woonkeuken in een appartement heeft een verrassende vloer. Hij is niet zoals je in eerste instantie zou denken van hout gemaakt maar van linoleum; een veelzijdig natuurproduct. Linoleum is een erg makkelijk te onderhouden product en het is dus ideaal om in de keuken te leggen! De plankenwand is slim gemaakt zodat je zonder teveel ruimteverlies toch veel spullen kwijt kunt.
Welke_RedactieWelke_Redactie
0 30+
Modern interieur in neutrale kleuren met bijzondere lamp. Typerend voor deze bijzondere lamp van Lucente is de eenvoud en complexiteit in één ontwerp. De fragiele structuur is strak en geometrisch opgebouwd en straalt tegelijkertijd levendigheid uit. Dit ontwerp van Brian Rasmussen is vervaardigd uit 19 metalen elementen. De lichtbron bevindt zich in een opaal geblazen element, waaruit het licht zich verspreid.
leoleo
0 60+
Laminaat vloer met white wash effect. Bij deze laminaat vloer wordt een dun laagje verf op de plank aangebracht. Deze wordt er vervolgens afgeveegd zodat de verf enkel nog in de poriën en onregelmatige oppervlakken achterblijft. Quick-Step
YvetteYvette
0 10+
Eikenhouten gerookte vloer. Deze vloer ligt in een appartement in Amsterdam Oud-Zuid. De eikenvloer heeft extra brede planken van 20 centimeter waardoor de vloer mooi ruimtelijk oogt en rust uitstraalt.
Welke_RedactieWelke_Redactie
0 7
Matrix 2a. Varenna Matrix heeft doorstekende deuren waardoor er een vrije ruimte onder blad ontstaat. De nis in de muur is een doorbraak, handig voor spullen en apparaten die liever niet permanent op het eiland staan.
schramschram
0 8
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten