Mooiiiiii

Waarvan krijg ik kippenvel en wat is haalbaar met mijn huis

12
Muurdecoratie vlinders, zelf maken. Zelf maken; op de site staat precies uitgelegd hoe. Kies je eigen kleur, je eigen patroon. Speels.
anneja23anneja23
Bijna onzichtbare drain voor in de douche. Drempelloze inloopdouches zijn immens populair. Detonerend zijn echter de edelstalen afwaterings- putjes in de douchevloeren. Mosa presenteert in dat kader een innovatie: de Mosa Shower Drain, een oplossing waarmee de afwatering in een tegel geïntegreerd kan worden. Het speciaal door Mosa ontworpen tegelframe wordt geïnstalleerd in combinatie met het afvoergedeelte van de nieuwste Easy Drain. Deze drain voldoet aan de hoogste eisen en garandeert voldoende waterafvoer, zelfs bij regendouches. Een nauwelijks zichtbare opening van 4 mm zorgt voor een probleemloze waterafloop.  Mosa
TamaraTamara
0 300+
Planten als roomdivider in de kamer. Planten geven niet alleen sfeer in huis, ze kunnen ook heel praktisch zijn. deze witte orchideeën zijn bijvoorbeeld in grote witte plantenpotten van Elho geplaatst en vormen zo een natuurlijke roomdivider in de kamer. Elho
TamaraTamara
0 600+
Polaroids in hartvorm boven het bed. Wow wat leuk bedacht zeg om je polaroids zo op te hangen. Geeft een hele mooie romantische sfeer aan de slaapkamer.
IetjeIetje
2 1.1K+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten