Muur met structuur in de badkamer

Ik krijg de kriebels van gladde muren. Een stukje kan best, maar een muur met structuur vind ik mooier en vooral warmer. En waarom zou je in de badkamer de muren helemaal betegelen? Dat kan veel mooier!

9
Vitribain douche in bed- badkamer. Deze bed- badkamer heeft de prachtige douche van Vitribain. De douche is voorzien van glazen wanden die worden gedragen door een degelijk frame van staal. Bijzonder aan deze douche is de ruwe wand die hem een gedurfde en bijzondere uitstraling geeft.
TamaraTamara
0 60+
Badkamer met aardetinten. Deze natuurlijke badkamer heeft een mooie balans in kleur en vorm. Basis van deze badkamer vormt de Pure Stone collectie van Villeroy & Boch. De lijnen van de vloertegels komen terug in de muurtegels boven de dubbele wastafels. Door de diepte tegels vormen deze een mooi contrast met de strakke spiegelkastjes zonder de balans te verstoren. De glaswand van de inloopdouche heeft een fraai frame dat doorloopt boven de douche zelf.
TamaraTamara
0 50+
Strakke glazen douchewand als parel in de badkamer. Dit profielloze douchescherm van helder glas zorgt ervoor dat je badkamer ruim blijft ogen. De wand is behandeld met vuilwerend materiaal zodat je niet op hoeft te zien tegen het schoonmaakwerk.
YvetteYvette
1 20+
Badkamer met ovaal vrijstaand bad. De parel van deze badkamer is ongetwijfeld het fraaie vrijstaande bad. Dit ovale ligbad is gemaakt van de kunststof Quaryl en voelt daarom lekker warm aan en is makkelijk schoon te houden. De kleuren mooi in balans en zorgt voor een rustgevend sfeer. Interessant is ook de afwisseling van ruwe en gladde materialen zoals de kiezels op de vloer gecombineerd met het parket.
Welke_RedactieWelke_Redactie
1 100+
Fraaie stoomcabine in natuurlijke badkamer. Voor de vloer in de badkamer kiezen we bijna automatisch voor tegels. Dat het ook anders kan, bewijst deze badkamer met een houten vloer. Vanzelfsprekend is het hout zo behandeld dat het goed tegen vocht kan. De houten vloer en de bijzondere wanden zorgen voor een zeer natuurlijke sfeer in de badkamer. De stoomcabine van Cleopatra laat zien dat een stoombad niet per se een witte cabine hoeft te zijn. Deze op maat gemaakte stoomcabine heeft een vrolijk mozaïek en een ruime deur.
TamaraTamara
0 5
Badkamer met bad en dubbele wastafel. De kunst van het weglaten, dat is de filosofie van de inrichting van deze deze badkamer. Opvallend zijn de wastafels die zijn voorzien van veel chroom waardoor ze je aandacht direct opeisen. Het bad is minimalistisch uitgevoerd maar valt toch op door zijn elegante vorm. Het houten bankje voor het bad zorgt voor genoeg warmte zodat de badkamer niet kil overkomt.
Welke_RedactieWelke_Redactie
0 10
Minimalistische badkamer met reliëfmuur . Deze badkamer ademt rust een eenvoud uit. Dat wordt doorbroken door de reliëfmuur aan de kant van het bad waardoor de hele badkamer in een mooi evenwicht komt. De inbouwkranen zorgen voor rust in de badkamer.
YvetteYvette
0 20+
Nahho; een muzikaal bad waar je in kunt drijven. Met bad Nahho tover je je eigen badkamer meteen om in een luxe spa. Dankzij het moderne en minimalistische ontwerp past het bad in vrijwel elke badkamer. Kranen en verlichting zijn weggewerkt achter een strak vormgegeven wegklapbaar paneel. Het bad is zo groot dat je er eenvoudig in kunt drijven. De bijbehorende verwijderbare hoofdsteun zorgt voor een aangename ondersteuning. Het bad is bovendien uitgerust met een muziekinstallatie boven en onderwater. De optionele speaker kan via Bluetooth verbinding maken met een MP3 speler of mobiele telefoon. Zo kies je eenvoudig je favoriete muziek. Winnaar red dot award: product design 2011. Duravit
TamaraTamara
0 100+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten