Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

5
Modern interieur in neutrale kleuren met bijzondere lamp. Typerend voor deze bijzondere lamp van Lucente is de eenvoud en complexiteit in één ontwerp. De fragiele structuur is strak en geometrisch opgebouwd en straalt tegelijkertijd levendigheid uit. Dit ontwerp van Brian Rasmussen is vervaardigd uit 19 metalen elementen. De lichtbron bevindt zich in een opaal geblazen element, waaruit het licht zich verspreid.
leoleo
0 60+
Enorme boekenkast in een trappenhuis. Dit is geen boekenkast meer, maar een complete bibliotheek.
IetjeIetje
0 7
Strakke badkamer met klassieke trekjes. Carolyn en Arjen uit Almere trokken een extra kamer bij hun badkamer. Zo ontstond er ruimte voor een mooie badkamer compleet met bad, luxe douche met jets in een strakke stijl met klassieke tinten. De antracietgrijze tegels (60x60 cm) met koperachtige gloed zijn van Tau Ceramic. De sfeervolle teakmeubels zijn van Royal Botania.
Welke_RedactieWelke_Redactie
0 10+
Boekenkast met diagonale planken. Ziet er leuk uit deze boekenkast,maar of ie ook zo handig is? Je zet er in ieder geval niet snel iets anders dan boeken in.
IetjeIetje
0 30+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten