Interieur ideeën en tips

Er zijn zo veel leuke ideeën voor je interieur, ik denk dat ik wel 5 huizen nodig heb om alle stijlen kwijt te kunnen :-)

17
Minimalistische wastafel van Belgisch hardsteen. Belgisch hardsteen is wereldberoemd en wordt over de hele wereld toegepast. Je komt het ook veel tegen in badkamers en voor Annemieke en Jos uit Zuidoost-Beemster was dit materiaal de basis voor het ontwerp en uitstraling van hun sanitair. Een strak design van alle gemakken voorzien zoals douche, bad en een dubbele wastafel.
TamaraTamara
0 10+
Prachtige witte voordeur met boog. Dit is een prachtige houten voordeur. Doordat deze huisdeur zich op een overdekte veranda bevindt, kan ervoor gekozen worden om de deur een onbewerkte uitstraling te geven. De grote ramen in de deur zorgen voor lekker veel daglicht binnen. Naast de deur hangen twee lantaarns als buitenverlichting. Deze zorgen voor een klassieke uitstraling.
IetjeIetje
0 80+
Prachtige inloopkast met ladekasten. Erg mooi deze inloopkast met ruimte om hoeden uit te stallen. De ladekasten bieden veel plaats aan kleding zonder dat alles in het zicht ligt. Ideaal om kleine spullen zoals ondergoed, sokken en stropdassen op te ruimen.
SaskiaMeyerSaskiaMeyer
1 800+
Bio-ethanol haard als muurversiering. Een bio-ethanol haard gecombineerd met een boekenplank in dezelfde stijl, daar is over nagedacht. Deze haard is zo geplaatst dat je tijdens het eten zicht hebt op de vlammen. Focus
YvetteYvette
2 30+
lockerkast. Stoere lockerkast in verschillende kleuren en maten. super voor de kinderkamer van mij
EllenbootEllenboot
0 10+
Prachtige oude voordeur in grijstinten. Deze huisdeur heeft een prachtig doorleeft uiterlijk. Door de combinatie met de mooie vloer in de gang wordt het zeker een bijzonder geheel
IetjeIetje
0 10+
Nachtkastje op onderstel van een bureaustoel. Leuk gedaan zeg! Een ladekastjes voor op je bureau is hier op een onderstel van een bureaustoel geplaatst. Handig om al je tijdschriften in te bewaren als je graag nog even in bed leest.
IetjeIetje
0 30+
Mooie trap in oude olie molen. Deze trap staat in een oude omgebouwde olie molen. De oude muur en plafondbalken komen prachtig tot hun recht doordat de overige muren wit gestuukt zijn. DigsDigs
LuukLuuk
0 10+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten