Foto’s van landelijke badkamers

Landelijke badkamers zijn er grofweg in twee varianten. De Engelse stijl kenmerkt zich door ruwe, robuuste elementen terwijl een Franse landelijke badkamer juist elegante, bijna romantische vormen heeft. Maar je kan natuurlijk ook heerlijk combineren tussen deze twee stijlen. Erg leuk is om te spelen met strakke moderne elementen in een landelijke basis, of juist andersom. Maar pas op dat je een eenheid houdt, anders wordt je nieuwe badkamer rommelig!

6
Witte badkamer met landelijke accenten. Dit is een mooi voorbeeld van een badkamer waar een landelijke basis wordt gecombineerd met landelijke elementen. Het prachtige ligbad en de moderne kraan passen perfect bij de houten vloer. Leuk detail zijn de verschillende spiegels die de ruimte direct persoonlijk maken.
Ingrid-van-VossenIngrid-van-Vossen
0 100+
Vrijstaand bad op houten vloer. Een beetje donkere foto maar ik vond deze badkamer door zijn accessoires toch wel heel leuk om mee te nemen. Op de geschilderde houten vloer ligt een lekker dik vloerkleed, ik voel hem al onder mijn blote voeten! Een kroonluchter lijkt overdreven in een badkamer, maar hier staat hij heel goed!
Ingrid-van-VossenIngrid-van-Vossen
0 10+
Landelijke minimalistische badkamer in wit. Een minimalistische badkamer hoeft echt niet altijd modern te zijn. Het wit zorgt in deze badkamer voor eenheid. De houten vloer geeft een landelijke sfeer. De kleine nissen in de gestuukte muur zorgen voor een zuidelijk karakter terwijl het oude bad de ruimte een authentieke ambiance geeft.
Ingrid-van-VossenIngrid-van-Vossen
0 10+
Landelijke badkamer met een geweldig uitzicht. Dit is werkelijk een droom van een landelijke badkamer! Een badkamer met aan twee kanten ramen is al zeer fraai, maar met uitzicht op de weilanden is natuurlijk fantastisch! De verchroomde versierde pootjes van het bad geven de ruimte een romantisch accent.
Ingrid-van-VossenIngrid-van-Vossen
0 10+
Nostalgische badkuip. Dit bad heeft aan weerszijde een rugleuning. Op het rekje kan je je badschuim kwijt en is er ook plaats voor een boek en een verfrissend drankje! Victoria+Albert
YvetteYvette
0 9
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten