Kerst in het interieur

Tijdens de kerstdagen versieren we bijna allemaal ons huis. Maar welke mogelijkheden zijn er? Kies jij alleen voor een boom of ga je voor een totaal versierd huis? En voor welke kleuren kies je?

130
Trap in subtiele kerstsfeer. Ook het trappenhuis kun je natuurlijk versieren met Kerst. Hier is de versiering heel subtiel aangebracht door dennentakken door de spijlen van de trap te vlechten. Op de vloer ligt een dierenhuid als vloerkleed. Dit geeft, net als de rotan mand, een warme sfeer.
IetjeIetje
1 40+
Kerstversiering voor de kinderkamer. Dit zouden mijn dochters helemaal fantastisch vinden! Een eigen kerstboom op de kamer en wat versiering erbij. Misschien ga ik er dit jaar wel gewoon voor!
IetjeIetje
0 30+
Natuurlijke kerstversiering. Deze kerstversiering met natuurlijke materialen is heel wat anders dan de traditionele kerstversiering, maar daarom zeker niet minder mooi.
IetjeIetje
0 70+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten