Kerst in het interieur

Tijdens de kerstdagen versieren we bijna allemaal ons huis. Maar welke mogelijkheden zijn er? Kies jij alleen voor een boom of ga je voor een totaal versierd huis? En voor welke kleuren kies je?

130
Riviera Maison kerstkransen. Met zo'n prachtige kerstkrans van Riviera Maison geef je je hele huis meteen een Kerstsfeer. hang 'm bijvoorbeeld aan de voordeur om je vrienden te verwelkomen of hang de krans binnen aan de deur van een mooie kast. Riviera Maison
TamaraTamara
2 300+
sfeer in de tuin
White X-mas. Voor wie eens iets anders wil dan een Kerst met traditionele kleuren is deze witte kerstversiering echt iets voor jou!
IetjeIetje
0 200+
Kerst met zilveren details en cadeau's in zinken teilen onder de boom. Hier is gekozen voor de traditionele kerstsfeer. De cadeau's zijn in originele zinken teilen onder de boom geplaatst.
IetjeIetje
0 100+
Trap in subtiele kerstsfeer. Ook het trappenhuis kun je natuurlijk versieren met Kerst. Hier is de versiering heel subtiel aangebracht door dennentakken door de spijlen van de trap te vlechten. Op de vloer ligt een dierenhuid als vloerkleed. Dit geeft, net als de rotan mand, een warme sfeer.
IetjeIetje
1 40+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten