Ibiza

ideeen voor mijn huis in ibiza

13
Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes.
anjaanja
Landelijke houthaard met maximaal zicht op vuur. Deze haard trekt in elke ruimte direct de aandacht. Door de strak vormgegeven kap en de landelijk vormgegeven haard is het een unieke combinatie die in vele inrichtingsstijlen past.
YvetteYvette
1 60+
Mooi geordend schoenenrek. Handige indeling voor je schoenen. Melanie Fascitelli
anjaanja
0 500+
Vrijstaand bad op houten vloer. Een beetje donkere foto maar ik vond deze badkamer door zijn accessoires toch wel heel leuk om mee te nemen. Op de geschilderde houten vloer ligt een lekker dik vloerkleed, ik voel hem al onder mijn blote voeten! Een kroonluchter lijkt overdreven in een badkamer, maar hier staat hij heel goed!
Ingrid-van-VossenIngrid-van-Vossen
0 10+
Trap met originele stootborden in zwart en wit. Zo maak je een saaie trap weer prachtig en leuk om naar te kijken!
IetjeIetje
8 900+
Boxspring ontworpen door Paul Linse. De gerenommeerde Nederlandse ontwerper Paul Linse, onder andere bekend van de KLM Crown Lounges wereldwijd, Vakzuid, het Olympisch Stadion, Endemol, Bubbles & Café Chocolat en hotspots op Schiphol, ontwierp voor Swiss Sense twee bedden in de Design Collection. De bedden hebben een geraffineerde omlijsting waarin de gekozen materialen velours of leer perfect tot hun recht komen. Het resultaat is een design bed dat door zijn puurheid in vorm en materiaal een tijdloosheid uitstraalt passend bij zowel een klassiek als modern interieur. Swiss Sense
TamaraTamara
0 30+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten