Interieurideeën

Mijn vergaarbak van leuke ideeën en dingen waar ik later misschien wel wat mee wil.

15
Laminaat vloer met white wash effect. Bij deze laminaat vloer wordt een dun laagje verf op de plank aangebracht. Deze wordt er vervolgens afgeveegd zodat de verf enkel nog in de poriën en onregelmatige oppervlakken achterblijft. Quick-Step
YvetteYvette
0 10+
Modern tapijt van in grijs, bruin en beige. Dit moderne tapijt past in vrijwel elke ruimte. Door de combinatie van de verschillende natuurlijke kleuren, ontstaat er een rustig, maar gevarieerd beeld. Dit wordt nog eens ondersteund door de ruwe afwerking van de vloer.
YvetteYvette
1 10+
Lichte woonkamer met getoogde shutters. Wat een prachtige ruime en lichte woonkamer is dit! De bijzondere vorm van het plafond wordt door de mooie getoogde shutters nog eens extra benadrukt. Doordat de raambekleding op maat is gemaakt, komen de ramen extra mooi uit. Jasno Shutters
TamaraTamara
0 100+
Mooie balans van kleuren. Een ruim interieur met een mooie balans tussen de kleuren van de muur, deur en vloer. Op de vloer ligt een ruig hoogpolig tapijt dat goed kleurt met de houten vloerdelen. De grijze muur vormt een mooie achtergrond voor de fraaie deur.
Welke_RedactieWelke_Redactie
0 80+
meer foto's ophalen

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten