Krijg je regelmatig logees en heb je thuis niet zo heel erg veel ruimte? Dan is een tuinhuisje dat je verbouwt tot gastenverblijf de oplossing! Dit Zweedse tuinhuisje heeft slechts een oppervlakte van 25 m2, maar heeft jouw gasten heel veel te bieden. Benieuwd hoe je van jouw tuinhuisje zo'n leuk gastenverblijf maakt? Welke.nl geeft handige tips!

Meer foto's

Laat je inspireren door de Scandinavische sfeer in deze Deense villa in Silkeborg. Met een oppervlakte van maar liefst 325 m2 is er meer dan genoeg ruimte in dit huis. Het interieur is met opzet rustig gehouden zodat je optimaal van alle ruimte kunt genieten. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk alle foto's!

Meer foto's

Dat je ook kunt genieten in een kleine woning wisten we natuurlijk al. Maar dat je met maar liefst 5 personen en een hond ook heerlijk kunt ontspannen in een huisje van slechts 42 m2 vinden wij heel bijzonder. Dit Deense huisje is zo ingericht dat iedereen toch altijd een eigen plekje heeft. Benieuwd geworden? Bekijk de foto's en laat je inspireren!

Meer foto's

De Belgische eigenaren van Casa Santuario in het Spaanse Santuario de la Luz deden maar liefst 12 jaar over de verbouwing van dit huis. Dat lijkt lang, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn. In deze landelijke villa werden oude bouwmaterialen zoals tegels, balken en deuren hergebruikt waardoor er een heerlijke, rustieke sfeer hangt.

Meer foto's

Aan daglicht is er in deze Noorse woning van 230 m² geen gebrek. De bewoners Kristian, Hilda, en hun zoon Mattis, wonen met veel plezier in dit huis in Hurumlandet met uitzicht op de Oslo fjord. Doordat raambekleding vrijwel overal in deze woning ontbreekt, genieten ze optimaal van het binnenvallende daglicht. Benieuwd hoe je deze heerlijke sfeer ook thuis kunt krijgen? Lees de tips in het artikel!

 

Meer foto's

Heb jij ook nog genoeg (opberg)ruimte in de badkamer? Dan hebben wij goed nieuws. Welke.nl zocht namelijk 10 handige ruimtebesparende opbergmogelijkheden voor de badkamer. Bekijk ze allemaal en ontdek hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw badkamer straks veel ruimer lijkt!

Meer foto's

Met tegels geef je jouw interieur eenvoudig een moderne uitstraling. Maar tegels zijn niet alleen trendy, ze zijn ook nog eens heel praktisch. Een tegelvloer is immers eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Meer dan een stofzuiger of bezem en een dweil heb je niet nodig. Benieuwd hoe je tegels kunt toepassen in de keuken, badkamer en het toilet? Je leest het allemaal in dit artikel!

Meer foto's

Waarom zou je tijdens een stedentrip naar Londen altijd in een hotel gaan slapen als je ook een studio kunt huren? Wij vonden deze kleine studio in de wijk Maida Vale waar het heerlijk ontspannen is na een drukke dag in de hoofdstad. Doordat er voor het interieur voornamelijk neutrale kleuren zijn gebruikt, kom je er eenvoudig tot rust. Meer weten? Bekijk alle foto's!

Meer foto's
Meer artikelen ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?