De bewoonster van dit appartement in Stockholm dacht lang na over het interieur. Het resultaat is een appartement dat veel ruimer lijkt dan de 60 vierkante meters dat het groot is. Wij vielen vooral voor het raam tussen de keuken en de woonkamer. Een oplossing die niet alleen mooi is, maar ook nog eens heel praktisch!

Meer foto's

Met gepaste trots laten we jullie weten dat Welke.nl genomineerd is voor de Website van het Jaar verkiezing! Deze nominatie hebben we natuurlijk aan alle gebruikers van Welke.nl te danken want dankzij jullie is deze website zo leuk en inspirerend! Wil jij dat Welke.nl wordt uitgeroepen tot één van de beste en populairste websites van 2014? Stem dan nu op Welke.nl en maak ook nog eens kans op hele mooie prijzen!

Meer foto's

Voor wie echt helemaal tot rust wil komen is een verblijf in Cottonwood Cottage een must. Dit sfeervolle huisje ligt op een flink stuk eigen grond vlakbij het Australische Dorrigo World Heritage National Park. Buiten vind je rust, ritselende boomblaadjes en fluitende vogels terwijl Cottonwood Cottage zelf landelijk en luxe is ingericht. Neem gerust een kijkje!

Meer foto's

Dit Zweedse appartement is slechts 40 m2 groot, maar doordat het zo handig ingericht is, lijkt het veel ruimer. Woon jij zelf ook niet al te ruim? Bekijk dan de handige oplossingen waardoor jouw woning ook groter lijkt!

Meer foto's

Deze keer nemen we een kijkje in het huis van de Zweedse blogster Asa Myrberg, in de buurt van Stockholm. Op haar blog schrijft Asa over alles wat er in en rondom haar woning op het Zweedse eiland Ekerö gebeurt. Kijk gerust eens rond in deze bijzondere woning en doe inspiratie op voor jouw eigen interieur.

Meer foto's

De redactie van Welke.nl kijkt altijd graag bij anderen thuis rond om te zien hoe zij wonen. Dus toen we de kans kregen om in het appartement van de populaire zweedse (woon)blogster Johanna Bradford te kijken, hoefden we niet lang na te denken. Benieuwd hoe Johanna woont? Bekijk de foto's en doe inspiratie op voor jouw eigen interieur!

Meer foto's

Je zou het misschien niet verwachten, maar dit Deense huis is pas enkele jaren oud. Eigenaresse Bolette, eigenaar van een modewinkel en haar man (die aannemer is) bouwden het huis zelf en pasten het helemaal aan hun wensen aan. Het resultaat is een woning van 240 m2 met hoge plafonds en heel veel ouderwetse sfeer.

Meer foto's

AdvertisementZou jij best wat extra geld willen verdienen zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen? Uit onderzoek van de LeasePlan Bank blijkt dat meer dan de helft van de spaarders zichzelf beschouwt als een 'slapende spaarder'. Dat wil zeggen dat ze niet echt bezig zijn met de hoogte van de rente op hun spaarrekening en dat ze zelden of nooit wisselen van bank. Erg jammer want het wisselen van bank kan je een behoorlijk bedrag opleveren waardoor jouw spaardoel sneller bereikt wordt!

Meer foto's
Meer artikelen ophalen

Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?