De redactie van Welke.nl kijkt altijd graag bij anderen thuis rond om te zien hoe zij wonen. Dus toen we de kans kregen om in het appartement van de populaire zweedse (woon)blogster Johanna Bradford te kijken, hoefden we niet lang na te denken. Benieuwd hoe Johanna woont? Bekijk de foto's en doe inspiratie op voor jouw eigen interieur!

Meer foto's

Je zou het misschien niet verwachten, maar dit Deense huis is pas enkele jaren oud. Eigenaresse Bolette, eigenaar van een modewinkel en haar man (die aannemer is) bouwden het huis zelf en pasten het helemaal aan hun wensen aan. Het resultaat is een woning van 240 m2 met hoge plafonds en heel veel ouderwetse sfeer.

Meer foto's

AdvertisementZou jij best wat extra geld willen verdienen zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen? Uit onderzoek van de LeasePlan Bank blijkt dat meer dan de helft van de spaarders zichzelf beschouwt als een 'slapende spaarder'. Dat wil zeggen dat ze niet echt bezig zijn met de hoogte van de rente op hun spaarrekening en dat ze zelden of nooit wisselen van bank. Erg jammer want het wisselen van bank kan je een behoorlijk bedrag opleveren waardoor jouw spaardoel sneller bereikt wordt!

Meer foto's

Herken je dat? Dat een huis soms zo sfeervol, apart of mooi is ingericht dat je er wel naar kunt blijven kijken? Het overkwam ons met deze prachtig opgeknapte boerderij uit het Amerikaanse Texas. In elke ruimte is er wel iets dat we zelf thuis zouden willen toepassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de open keuken met de industriële hanglampen, de muursticker boven de bank of de originele tekstborden die overal in huis hangen?

Meer foto's

Raambankjes zijn erg populair. En dat is heel logisch want een raambankje is de ideale plek om even heerlijk tot rust te komen met een boek, tijdschrift of tablet onder het genot van een warm kopje koffie of thee. Zou jij thuis ook graag zo'n raambankje willen hebben? Doe dan inspiratie op met deze foto's van de tien leukste raambankjes van Welke.nl!

Meer foto's

Een zwart-wit interieur mag dan misschien niet heel sfeervol klinken, het is het zeker wél! Bekijk maar eens de foto's van dit prachtige appartement in het Zweedse Skåne. Voor het interieur werden zwart en wit aangevuld met natuurlijke materialen als hout en metaal. Het resultaat is een gezellig en sfeervol interieur dat een heerlijke rust uitstraalt.

Meer foto's
Meer artikelen ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?