Herken je dat? Dat een huis soms zo sfeervol, apart of mooi is ingericht dat je er wel naar kunt blijven kijken? Het overkwam ons met deze prachtig opgeknapte boerderij uit het Amerikaanse Texas. In elke ruimte is er wel iets dat we zelf thuis zouden willen toepassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de open keuken met de industriële hanglampen, de muursticker boven de bank of de originele tekstborden die overal in huis hangen?

Meer foto's

Raambankjes zijn erg populair. En dat is heel logisch want een raambankje is de ideale plek om even heerlijk tot rust te komen met een boek, tijdschrift of tablet onder het genot van een warm kopje koffie of thee. Zou jij thuis ook graag zo'n raambankje willen hebben? Doe dan inspiratie op met deze foto's van de tien leukste raambankjes van Welke.nl!

Meer foto's

Een zwart-wit interieur mag dan misschien niet heel sfeervol klinken, het is het zeker wél! Bekijk maar eens de foto's van dit prachtige appartement in het Zweedse Skåne. Voor het interieur werden zwart en wit aangevuld met natuurlijke materialen als hout en metaal. Het resultaat is een gezellig en sfeervol interieur dat een heerlijke rust uitstraalt.

Meer foto's

Ook zo benieuwd hoe de eigenaresse van een Noorse woonwinkel nou zelf woont? Lisa Frandsen woont in een appartement boven haar eigen woonwinkel. Een ruimte vol leuke hoekjes, in hoogte wisselende plafonds en met maar liefst 3 torentjes. Benieuwd hoe je zo'n ruimte leuk inricht? Bekijk de foto's en doe inspiratie op!

Meer foto's

Wanneer je een nieuwe hanglamp in de online shop van Welke.nl hebt gekocht, wil je ’m natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Zelf een nieuwe lamp ophangen mag dan misschien heel moeilijk lijken, maar niets is minder waar. Wanneer je eenmaal weet hoe je de bedrading goed en veilig moet aansluiten is het een fluitje van een cent. Hornbach en Welke.nl leggen daarom precies uit hoe het in zijn werk gaat zodat jij voortaan je eigen lampen op kunt hangen!

 

Meer foto's

Droom jij ook van een uitgebreide buitenkeuken, een sfeervolle veranda, een eigen vakantiehuisje of een droombruiloft? Dat wordt sparen! Natuurlijk kun je hiervoor je lopende rekening of een spaarrekening met relatief lage rente gebruiken. Maar wist je dat we daardoor in heel Nederland maar liefst zo'n 1,5 miljard euro laten liggen? Dat is ongeveer € 300,- per huishouden. Op de website van LeasePlan Bank reken je snel en eenvoudig uit hoeveel jij zelf laat liggen.

Meer foto's
Meer artikelen ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?