De eigenaresse van deze Poolse Bed & Breakfast weet precies wat haar bezoekers nodig hebben: rust. Je kunt dan ook heerlijk ontspannen in dit rustgevende interieur waarin natuurlijke materialen en neutrale kleuren een hoofdrol spelen. Benieuwd hoe je thuis ook zo'n heerlijk rustgevend interieur kunt samenstellen? Bekijk de foto's en ga snel zelf aan de slag!

Meer foto's

Bij een industrieel interieur denken de meeste mensen meteen aan een interieur met een donkere en kille uitstraling. De foto's van dit appartement bewijzen echter dat een stoer, industrieel interieur ook sfeervol en gezellig kan zijn. Benieuwd hoe je zelf zo'n interieur kunt samenstellen? Bekijk de foto's, lees de tips en laat je inspireren!

Meer foto's

Veel mensen dromen ervan om slapend rijk te worden. Voor deze mensen is er goed nieuws! Door te wisselen van spaarbank kun je namelijk eenvoudig veel geld verdienen. In Nederland laten we met zijn allen jaarlijks maar liefst 1,5 miljard euro aan spaargeld liggen doordat we ons spaargeld niet wegzetten op een spaarrekening met hoge rente. Benieuwd hoe jij eenvoudig geld kunt verdienen?

Meer foto's

Zeg eens eerlijk; had jij bij het zien van dit prachtige appartement meteen in de gaten dat het slechts 50 m2 groot is? Wij dachten zelf dat het veel ruimer was! Dat komt waarschijnlijk door de slimme indeling en het kleurgebruik. Benieuwd hoe je het er bij jou thuis ook zo ruim uit kunt laten zien? Bekijk snel alle foto's en doe inspiratie op!

Meer foto's

Toen Fanny en Pascal ontdekten dat deze oude Franse wafelfabriek bij Lille te koop was, wilden ze nog maar één ding. Inmiddels is de oude fabriek met behulp van een architect omgebouwd tot een frisse en moderne woning waar het stel naar volle tevredenheid woont. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk snel alle foto's!

Meer foto's

Als het gaat om de vloer kiezen steeds meer mensen tegenwoordig voor laminaat. Logisch want of je nu voor een moderne, strakke vloer gaat, voor een frisse tegelprint of voor een vloer met de warme uitstraling van hout; er is een voordelige laminaat-uitvoering van te koop! Hornbach en Welke.nl inspireren je graag en laten je zien wat er allemaal op het gebied van laminaat te koop is. Wist je bijvoorbeeld dat er zelfs laminaat voor de badkamer verkrijgbaar is?

Meer foto's

De bewoonster van dit appartement in Stockholm dacht lang na over het interieur. Het resultaat is een appartement dat veel ruimer lijkt dan de 60 vierkante meters dat het groot is. Wij vielen vooral voor het raam tussen de keuken en de woonkamer. Een oplossing die niet alleen mooi is, maar ook nog eens heel praktisch!

Meer foto's

Met gepaste trots laten we jullie weten dat Welke.nl genomineerd is voor de Website van het Jaar verkiezing! Deze nominatie hebben we natuurlijk aan alle gebruikers van Welke.nl te danken want dankzij jullie is deze website zo leuk en inspirerend! Wil jij dat Welke.nl wordt uitgeroepen tot één van de beste en populairste websites van 2014? Stem dan nu op Welke.nl en maak ook nog eens kans op hele mooie prijzen!

Meer foto's

Voor wie echt helemaal tot rust wil komen is een verblijf in Cottonwood Cottage een must. Dit sfeervolle huisje ligt op een flink stuk eigen grond vlakbij het Australische Dorrigo World Heritage National Park. Buiten vind je rust, ritselende boomblaadjes en fluitende vogels terwijl Cottonwood Cottage zelf landelijk en luxe is ingericht. Neem gerust een kijkje!

Meer foto's

Dit Zweedse appartement is slechts 40 m2 groot, maar doordat het zo handig ingericht is, lijkt het veel ruimer. Woon jij zelf ook niet al te ruim? Bekijk dan de handige oplossingen waardoor jouw woning ook groter lijkt!

Meer foto's
Meer artikelen ophalen

Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?