Ook zo benieuwd hoe de eigenaresse van een Noorse woonwinkel nou zelf woont? Lisa Frandsen woont in een appartement boven haar eigen woonwinkel. Een ruimte vol leuke hoekjes, in hoogte wisselende plafonds en met maar liefst 3 torentjes. Benieuwd hoe je zo'n ruimte toch leuk inricht? Bekijk de foto's en doe inspiratie op!

Meer foto's

Wanneer je een nieuwe hanglamp in de online shop van Welke.nl hebt gekocht, wil je ’m natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Zelf een nieuwe lamp ophangen mag dan misschien heel moeilijk lijken, maar niets is minder waar. Wanneer je eenmaal weet hoe je de bedrading goed en veilig moet aansluiten is het een fluitje van een cent. Hornbach en Welke.nl leggen daarom precies uit hoe het in zijn werk gaat zodat jij voortaan je eigen lampen op kunt hangen!

 

Meer foto's

Advertisement

Droom jij ook van een uitgebreide buitenkeuken, een sfeervolle veranda, een eigen vakantiehuisje of een droombruiloft? Dat wordt sparen! Natuurlijk kun je hiervoor je lopende rekening of een spaarrekening met relatief lage rente gebruiken. Maar wist je dat we daardoor in heel Nederland maar liefst zo'n 1,5 miljard euro laten liggen? Dat is ongeveer € 300,- per huishouden. Op de website van LeasePlan Bank reken je snel en eenvoudig uit hoeveel jij zelf laat liggen.

Meer foto's

Krijg je regelmatig logees en heb je thuis niet zo heel erg veel ruimte? Dan is een tuinhuisje dat je verbouwt tot gastenverblijf de oplossing! Dit Zweedse tuinhuisje heeft slechts een oppervlakte van 25 m2, maar heeft jouw gasten heel veel te bieden. Benieuwd hoe je van jouw tuinhuisje zo'n leuk gastenverblijf maakt? Welke.nl geeft handige tips!

Meer foto's

Laat je inspireren door de Scandinavische sfeer in deze Deense villa in Silkeborg. Met een oppervlakte van maar liefst 325 m2 is er meer dan genoeg ruimte in dit huis. Het interieur is met opzet rustig gehouden zodat je optimaal van alle ruimte kunt genieten. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk alle foto's!

Meer foto's
Meer artikelen ophalen
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?