Over Welke.nl

Over Welke.nl

Welke.nl is de site waar je elke dag iets leuks ontdekt.

Welke.nl helpt je elke dag iets leuks te ontdekken.

Denk aan Welke.nl als een sfeervolle braderie. Een gezellige winkelstraat. Een leuke beurs. Op je PC, je tablet of je telefoon. Samengesteld door alle gebruikers.

Welke.nl helpt je iedere dag leuke dingen te ontdekken. Iets om zelf te maken. Lekker te koken. En de meest bijzondere producten die er zijn. 

Op Welke.nl vind je honderden winkels, van grote merken die iedereen kent tot kleine, onafhankelijke boutiques en verkopers waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. De rode draad? Ze bieden alleen hun meest bijzondere producten aan.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op Welke.nl kun je lekker grasduinen. Je laten inspireren. Urenlang dwalen. Tot je over iets struikelt waarvan je denkt 'Oh, wow!'. Klik dan op 'Shop de Stijl' om producten en diensten te vinden in de stijl van de foto die je aandacht trok. 'Shop de Stijl' geeft je dus gelijk antwoord op de vraag 'Waar koop ik dat?'. Het antwoord? Bij een van de vele aanbieders op Welke.nl!

 

Elke dag?

Welke.nl wordt gebruikt door honderdduizenden mensen die iedere dag weer duizenden nieuwe foto's en producten op de site plaatsen. Welke.nl breidt dus iedere dag uit. En biedt steeds nieuwe, leuke ideeën. Elke dag.

 

Het verhaal achter Welke.nl

Welke.nl bestaat sinds begin 2010 en is gevestigd in Amsterdam. De site is ontstaan vanuit de gedachte dat leuke ideeën er zijn om met elkaar te delen. En dat iedereen in staat is om creatief te zijn, een leuk huis te creëren, iets lekkers te koken... met een beetje hulp van anderen. Welke.nl wil het platform zijn waar al die ideeën gedeeld worden. En waar je, áls je iets ziet wat je aanspreekt, op eenvoudige wijze de tools krijgt aangereikt om dat leuke idee uit te voeren. Of dat nou patronen, cursussen of producten zijn.

 

Internationaal

Welke.nl kijkt over de grenzen. Naar Duitsland, om precies te zijn. Sinds oktober 2014 is Welke.nl ook in het Duits beschikbaar. Als Spaaz.de. Met nét zoveel inspiratie. En nét zoveel leuke ideeën. Jeden Tag Neues entdecken!

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Heb je een specifieke vraag of opmerking? Probeer een van onderstaande adressen en we reageren zo snel mogelijk. En natuurlijk vinden we het ook gewoon leuk om met je te socializen op een van deze media!

 

Welke.nl op social mediaWelke.nl op facebook Welke.nl op twitter Welke.nl op Pinterest Welke.nl op Youtube

 

Voor algemene vragen: service@welke.nl

Zakelijk: adverteren@welke.nl

 

Of kijk op onderstaande FAQ pagina's voor een antwoord op al je vragen.

 

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN? FAQ'S

Welke.nl zet cookies in voor een goede gebruikerservaring. Als je Welke.nl gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. wat betekent dit voor mij?

Sluiten