Verfijnen:


Mini-fritta's........ als hapje bij de borrel!

Klop 7 eieren en 2 eetlepels melk met wat zout en peper. Vet een muffinvorm voor 12 stuks in.
Voeg je favoriete vulling toe, bijvoorbeeld doperwten met verse munt, geitenkaas, gebakken champignons, bacon, geraspte kaas, kerstomaatjes of paprika en verdeel hierna het eimengsel over de holten. 
Bak in 15-20 minuten in de oven op 180°C krokant en goudbruin. Laat ze iets afkoelen voor je ze uit de vorm haalt.
Mini-fritta's........ als hapje bij de borrel! Klop 7 eieren en 2 eetlepels melk met wat zout en peper. Vet een muffinvorm voor 12 stuks in. Voeg je favoriete vulling toe, bijvoorbeeld doperwten met verse munt, geitenkaas, gebakken champignons, bacon, geraspte kaas, kerstomaatjes of paprika en verdeel hierna het eimengsel over de holten. Bak in 15-20 minuten in de oven op 180°C krokant en goudbruin. Laat ze iets afkoelen voor je ze uit de vorm haalt.
marga.nijhuis.3geplaatst door marga.nijhuis.3
Recept om zelf kalkverf te maken - ipv 'Plaster of Paris' kun je tegelvoeg uit de bouwmarkt gebruiken. Moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik het nog niet heb uitgeprobeerd!
Recept om zelf kalkverf te maken - ipv 'Plaster of Paris' kun je tegelvoeg uit de bouwmarkt gebruiken. Moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik het nog niet heb uitgeprobeerd!
Cabeaugeplaatst door Cabeau
Wat een feestelijk cakerol, nou ja, merenguerol met slagroom, Matcha, granaatappel en pistachenootjes.  Een recept uit het bakboek van Bake My Day winnares Marisca Hage!
Wat een feestelijk cakerol, nou ja, merenguerol met slagroom, Matcha, granaatappel en pistachenootjes. Een recept uit het bakboek van Bake My Day winnares Marisca Hage!
Zoethoudertjegeplaatst door Zoethoudertje
Snelle appeltaart (apple crumble) gemaakt in een grote schaal ipv een springvorm. Het hoeft slechts 20 minuten in de oven.  En eerlijk is eerlijk, de bovenkant van het deeg is toch het lekkerst
Snelle appeltaart (apple crumble) gemaakt in een grote schaal ipv een springvorm. Het hoeft slechts 20 minuten in de oven. En eerlijk is eerlijk, de bovenkant van het deeg is toch het lekkerst
MarlonSebelgeplaatst door MarlonSebel
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?