Verfijnen:


Ratatouille - een Mediterraans groentegerecht van o.a. aubergine, tomaat en courgette. Lekker met wat rijst! Lees het recept via de bron.
Ratatouille - een Mediterraans groentegerecht van o.a. aubergine, tomaat en courgette. Lekker met wat rijst! Lees het recept via de bron.
BakmutsNLgeplaatst door BakmutsNL
Champignons gemarineerd met o.a. knoflook en peterselie. Uit de oven of klaargemaakt in de bbq. Lees het exacte recept via de bron.
Champignons gemarineerd met o.a. knoflook en peterselie. Uit de oven of klaargemaakt in de bbq. Lees het exacte recept via de bron.
BakmutsNLgeplaatst door BakmutsNL
Bitter, zout & zoet, deze gegrilde radicchio salade met parmaham, nectarines en geitenkaas is een heerlijke explosie van smaken!
Bitter, zout & zoet, deze gegrilde radicchio salade met parmaham, nectarines en geitenkaas is een heerlijke explosie van smaken!
inmyRedKitchengeplaatst door inmyRedKitchen
800 g aardappelen, vastkokend 
4 stengels bleekselderij
2 el mayonaise 
72g crème fraîche
2 tl scherpe mosterd
4 zoetzure augurken
2 groene paprika's
1 rode ui
Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af, laat iets afkoelen. Meng mayonaise,crème fraîche,mosterd, augurk en 2 el augurk-azijn. Meng de dressing door de aardappel.
2. Meng paprika-en-ui erdoor
800 g aardappelen, vastkokend 4 stengels bleekselderij 2 el mayonaise 72g crème fraîche 2 tl scherpe mosterd 4 zoetzure augurken 2 groene paprika's 1 rode ui Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af, laat iets afkoelen. Meng mayonaise,crème fraîche,mosterd, augurk en 2 el augurk-azijn. Meng de dressing door de aardappel. 2. Meng paprika-en-ui erdoor
1994Dgeplaatst door 1994D
Om Welke.nl goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?